Salvita Bingelyte'nin Tasarladığı Nu Us Takviyesi, Modern ve Zamansız Bir Tasarım Sunuyor

Ödüllü tasarımcı Salvita Bingelyte, Nu Us vitamin takviyeleri için marka tasarımı, ambalaj ve görselleri geliştirdi.

Salvita Bingelyte, son yıllarda yaşanan stres ve kaygıların etkisiyle, tüketicilerin bağışıklık sistemlerini güçlendirmek ve sağlıklarını iyileştirmek için çözüm arayışına yanıt veren Nu Us vitamin takviyeleri için marka tasarımı, ambalaj ve görselleri geliştirdi. Bu takviyeler, dengeli bir günlük doz ve maksimum vitamin emilimini sağlayan iki adet gündüz ve gece hapından oluşuyor ve 24 saat boyunca bağışıklığı destekliyor.

Logotype, dört cesur büyük harfi birleştirerek bütünsel bir görüntü oluşturuyor. Şık ve zarif bir yazı tipi kullanılarak oluşturulan bu logo, aynı anda modern ve zamansızdır, profesyonellik, sofistike ve güç hissi verir. İnce çizgiler ve keskin kenarlar, hassasiyet ve detaylara dikkat hissi verirken, çizgilerin eşit aralıklı ve tutarlı kalınlığı, logonun kolay okunabilir ve görsel olarak çekici olmasını sağlar.

Gündüz kapsülleri beyaz bir şişede bulunurken, gece kapsülleri siyah bir şişede yer alır. Ambalaj, en yüksek kaliteyi yansıtmak için siyah ve beyaz renkler kullanılarak basit ama zarif bir şekilde tasarlanmıştır. Ayrıca, tasarımı daha çekici hale getirmek için, bu tasarımlar göze çarpmak için parlak sarıda basit güneş ve ay şekilleri kullanır. Sarı, iyimserlik ve mutlulukla parlar, enerji verir ve pozitif duygular uyandırır.

Marka, rahat ve karmaşık olmayan bir atmosfer yaratmak için minimalist bir yaklaşımı tercih etmiştir. Temel yazı tipleri ve sınırlı renkler kullanarak rahat ve karmaşık olmayan bir hava yaratır. Basitliğine rağmen, tasarım etkili bir şekilde gündüz ve gece kapsüllerini ayırt eder, netlik, işlevsellik ve kalite sağlar.

Nu Us, yeni biz anlamına gelen new us olarak telaffuz edilir, dolayısıyla ismin anlamı yeniden yeni hissetmektir. Ana hedef, zaten stresli bir hayata daha fazla kaos eklemek yerine, huzur hissi uyandıran bir ürün geliştirmekti. Bu nedenle, tüketicileri çok fazla görsel elementle yüklemeyecek bir minimalist yaklaşım tercih edildi. Bu zorlu bir süreç olsa da, temiz ve basit bir tasarım oluşturmayı başardı.

Bu Tasarım, 2023'te A' Grafik, İllüstrasyon ve Görsel İletişim Tasarımı Ödülü'nde Demir ödülüne layık görüldü. Demir A' Tasarım Ödülü: İyi tasarlanmış, pratik ve yenilikçi yaratımlara verilir. Sektörün en iyi uygulamalarını ve yetkin teknik özelliklerini entegre ederler, tatmin ve pozitif duygular sağlarlar, daha iyi bir dünya oluşturmaya katkıda bulunurlar.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Salvita Bingelyte
Görsel Kredileri: Salvita Bingelyte
Proje Ekibi Üyeleri: Salvita Bingelyte
Proje Adı: Nu Us Supplement
Proje Müşterisi: Salvita Bingelyte


Nu Us Supplement IMG #2
Nu Us Supplement IMG #3
Nu Us Supplement IMG #4
Nu Us Supplement IMG #5
Nu Us Supplement IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun