Createar: İşitme Engellilere Kanat Geren Logo Tasarımı

China Shandong Heyday Creative Co Ltd'den Yenilikçi İşitme Cihazı Markası

China Shandong Heyday Creative Co Ltd tarafından tasarlanan Createar logosu, işitme engelli bireylerin bile bir kırlangıcın nazik, doğal ve dinamik sesini duyabileceği felsefesini iletiyor. Logonun grafik tasarımı, bir kırlangıcın yumuşak eğrisini, bir işitme cihazını ve bir kulağı ustaca birleştirerek markanın felsefesini ve kullanıcılara en iyi dileklerini sunuyor.

Createar, Çin'de yenilikçi bir işitme cihazı markası olarak öne çıkıyor. Logonun tasarımı, marka adının baş harfi olan C'den ilham alıyor. Büyük harf C, bir işitme cihazının şeklini soyutlayarak ve negatif şekli bir kırlangıcın konturunu oluşturarak marka kimliği olarak basit ama basitçe olmayan bir tasarım sunuyor. Marka, işitme sağlığı ekolojisine odaklanarak, Çin'de işitme sağlığının ilk markası olma hedefiyle hareket ediyor. Markanın konumlandırması, "tam yaşam döngüsü işitme sağlığı hizmeti" markası olarak belirlenmiş. Logonun grafik tasarımı, bir kırlangıcın yumuşak eğrisini, bir işitme cihazını ve bir kulağı ustaca birleştirerek markanın felsefesini ve kullanıcılara en iyi dileklerini sunuyor. Bu tasarım, 2024 yılında prestijli A' Grafik, İllüstrasyon ve Görsel İletişim Tasarımı Ödülü'nde Bronz ödüle layık görüldü. Bronz A' Tasarım Ödülü, deneyim ve yaratıcılığı doğrulayan, sanat, bilim, tasarım ve teknoloji alanlarında en iyi uygulamaları içeren, güçlü teknik ve yaratıcı beceriler sergileyen ve yaşam kalitesini iyileştirerek dünyayı daha iyi bir yer haline getiren olağanüstü ve yaratıcı zekice tasarımlara verilmektedir.

Proje, Shenzhen'de Mart 2022'de tamamlanmıştır. CEO Yu Tao liderliğindeki ekip, Proje Direktörü Lei Dongli ve Baş Tasarımcı Shi Yujun'un yanı sıra tasarımcılar Wang Fei, Sun Jujun, Jia Chuanhui, Wang Jiawei, Li Zhiyong, Yang Laiqiang, Li Chengzhi ve Nie Jing'in katkılarıyla bu başarılı tasarımı hayata geçirmiştir. Createar, işitme engelli bireylerin bile bir kırlangıcın nazik, doğal ve dinamik sesini duyabileceği felsefesini iletiyor. Bu vizyon, markanın işitme cihazlarındaki yenilikçi yaklaşımını ve kullanıcılarının yaşam kalitesini iyileştirme amacını yansıtıyor.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: China Heyday Culture
Görsel Kredileri: China Heyday Culture
Proje Ekibi Üyeleri: CEO:Yu Tao Project Director:Lei Dongli Chief designer:Shi Yujun Designer :Wang Fei, sun Jujun, Jia Chuanhui ,Wang Jiawei ,Li Zhiyong ,Yang Laiqiang ,Li Chengzhi , Nie Jing
Proje Adı: Createar
Proje Müşterisi: Createar Health Technology (Shenzhen) Co., LTD


Createar  IMG #2
Createar  IMG #3
Createar  IMG #4
Createar  IMG #5
Createar  IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun