Huo Kai'nin 20. Yıl Dönümü Logosu: Sanatın ve Tasarımın Kutlanması

Özgün Bir Logo Tasarımıyla Sanat Akademisi'nin 20. Yılını Kutlama

Huo Kai tarafından tasarlanan 20. yıl dönümü logosu, sanat akademisinin sürekli gelişimini ve çeşitli alanlardaki ilerlemesini simgeliyor. Bu özel tasarım, akademinin yirminci yılını kutlamak için kullanılacak.

Çinli tasarımcı Huo Kai, Northeast Üniversitesi Sanat Akademisi'nin 20. yıl dönümünü kutlamak için özgün bir logo tasarladı. Tasarımın ilham kaynağı, siyah su ile sulanan çiçeklerin güzel açılışı ve Sanat Akademisi'nin sürekli dönen ve gelişen rüzgar gülünden geliyor. Akademinin dört ana bölümü yan yana ilerlerken, kurdele güzel bir yarını dans ediyor ve Northeast Üniversitesi Sanat Akademisi'nin kuruluşunun 20. yıl dönümünü kutluyor.

Logo, dört renkli baskı teknolojisi, bronzlaşma teknolojisi, çukurlaşma teknolojisi vb. kullanılarak üretilmiştir ve geniş çapta baskı belgelerinde kullanılmıştır. Eserler ayrıca kültürel ve yaratıcı ürünlerde basılmış ve festivalin kutlamalarını yaymıştır.

Logo, 800mm (Y) x 800mm (G), 300dpi, cmyk boyutlarında tasarlanmıştır. Paketleme verisi boyutu 420mm (Y) x 300mm (G) ve defter verisi boyutu 291mm (Y) x213mm (G) olarak belirlenmiştir.

Logo, sanat, kutlama, baskı, kültürel yaratıcılık ve grafik tasarım gibi anahtar kelimelerle tanımlanmıştır. Tasarım, insanlar ve işaretler arasındaki yakın temas aracılığıyla, eserlerin festivalin kutlama atmosferini hissettirebileceği bir etkileşim içerir.

Proje, 2021 yılının Ocak ayında başlamış ve Şubat ayında Çin'in Shenyang kentinde tamamlanmıştır. Tasarımın altında yatan araştırma, kolejin yıldönümünü kutlamak için bir görsel sanat tasarımıdır. Amaç, yurt içinde ve yurt dışında bulunan mezunları birleştirmek ve kendi okullarının önemli doğum gününü kutlamalarını sağlamaktır.

Logo, 2023 yılında A' Grafik, İllüstrasyon ve Görsel İletişim Tasarım Ödülü'nde Bronz ödül kazanmıştır. Bronz A' Tasarım Ödülü, deneyimi ve kaynak kullanımını doğrulayan, sanat, bilim, tasarım ve teknoloji en iyi uygulamalarını içeren ve güçlü teknik ve yaratıcı becerilere sahip olan, yaşam kalitesine katkıda bulunan ve dünyayı daha iyi bir yer haline getiren olağanüstü ve yaratıcı zekâya sahip tasarımlara verilir.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Huo Kai
Görsel Kredileri: Image #1 : Creator Huo Kai, Gao He, 2021. Image #2 : Photographer Gao He, 2021. Image #3 : Photographer Gao He, 2021. Image #4 : Photographer Huo Kai, 2021. Image #5 : Photographer Huo Kai, 2021.
Proje Ekibi Üyeleri: Huo Kai
Proje Adı: 20th Anniversary
Proje Müşterisi: Huo Kai


20th Anniversary IMG #2
20th Anniversary IMG #3
20th Anniversary IMG #4
20th Anniversary IMG #5
20th Anniversary IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun