Clickseal: Avner Balachsan'ın İnovatif Su Şişesi Tasarımı

Bir Yüzyılı Aşkın Süredir Kullanılan Geleneksel Şişe Kapağına Devrim Niteliğinde Bir Yenilik

Avner Balachsan tarafından tasarlanan Clickseal, kullanıcı deneyimini yenilikçi bir şekilde geliştiren ve şişe içme deneyimini bir üst seviyeye taşıyan bir su şişesi tasarımıdır.

Clickseal, tüp endüstrisinden ilham alarak, sulama bağlantıları kullanan bir su şişesi tasarımıdır. Günlük bahçe hortumu bağlantısından ilham alarak, sezgisel bir "tıklama" hareketi ile açılıp kapanan devrim niteliğinde bir kapak geliştirdi. Clickseal kapağı yenilikçi, eğlenceli, kolay ve hızlı bir şekilde çalışır ve herhangi bir dişli gerektirmez.

Clickseal, İsrail'deki Source şirketi tarafından üretilmiştir ve dayanıklı ve kaliteli malzemelerden yapılmıştır: Eastman tarafından üretilen kaliteli Tritan şişe kapları, Acetal kapak için eşsiz bir formül, silikon contalar ve PE tüpler. Ürün BPA ve PVC içermez.

Clickseal kapağı, basit bir çeyrek dönüşle açılır ve hafif bir itmeyle kapanır. Kapak güvenli bir şekilde kapandığını ve sızdırmaz olduğunu belirten bir "tıklama" sesi çıkarır. Dişli olmadığı için kapağı sıkıca sıkmaya gerek yoktur. Bu yeni kapak tasarımının en önemli avantajlarından biri, minimal çaba ile açılıp kapanabilmesi ve böylece herkesin, çocukların, artrit gibi el hareketlerini etkileyen durumları olan kişilerin veya sadece antrenman yaparken, dışarıda seyahat ederken veya araba kullanırken daha kolay kullanabilmesidir.

Clickseal, 2019'da başlayan ve 2022'de İsrail'de tamamlanan bir geliştirme projesidir. Kullanıcı deneyimini yenilikçi bir şekilde geliştirmek amacıyla, konsepti sonuçlandırmak için büyük çaba harcandı. Bu, şişe kapağını açıp kapamak gibi basit bir eylemden en fazla eğlenceyi çıkarmanın ve sızdırmaz contadan ödün vermeden, eğlenceli ve kolay olmasını sağlamanın en iyi yoluydu.

Clickseal, 2023'te A' Camping Gear and Outdoor Equipment Design Award'da Demir ödülüne layık görüldü. Bu ödül, profesyonel ve endüstriyel gereksinimleri karşılayan, iyi tasarlanmış, pratik ve yenilikçi yaratıcılıklara verilir. Endüstri en iyi uygulamalarını ve yetkin teknik özelliklerini entegre ederek, tatmin edici ve olumlu duygular sağlarlar ve daha iyi bir dünya oluşturmaya katkıda bulunurlar.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Avner Balachsan
Görsel Kredileri: Image #No 1 : Photographer Israel Furlender , ClickSeal, 2023. Image #No 2 : Photographer Israel Furlender , ClickSeal, 2023. Image #No 4 : Photographer Amit Naor , ClickSeal, 2022. Image #No 5 : Photographer Israel Furlender , ClickSeal, 2023. Video, Ein-Hashofet production, ClickSeal, 2023.
Proje Ekibi Üyeleri: Avner Balachsan
Proje Adı: Clickseal
Proje Müşterisi: Avner Balachsan


Clickseal IMG #2
Clickseal IMG #3
Clickseal IMG #4
Clickseal IMG #5
Clickseal IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun