Öğrencilerin Favorisi: İz Bırakmayan Zımba "Click"

Shaogeng Zeng ve Cheng Yao, öğrencilerin ihtiyaçlarına yönelik yenilikçi bir tasarım sunuyor: Click

Öğrencilerin belgeleri düzenleme ihtiyacı büyükken, özellikle öğrenciler için tasarlanmış ve sevilen bir iz bırakmayan zımba bulunmamaktadır. Shaogeng Zeng ve Cheng Yao'nun tasarladığı "Click", bu boşluğu doldurmayı hedefliyor.

Click, iz bırakmayan bir zımba türüdür. Ürünün kullanıcı grubu öncelikle öğrencilerdir ve ilginç çizgi film hayvan şekliyle sıradanın dışına çıkar. Ana işlevi, kağıt bütünlüğünü koruyan yeniden kullanılabilir klipslerle deliksiz körlemektir. İnovatif yapı tasarımı ve ergonomiye tam anlamıyla hesaba katma, otomatik ve sürekli sıkma işlemini tamamlamasını sağlar ve çalışma verimliliğini artırır. Minimalist malzemeler ve yeniden kullanılabilir özellikler tasarımı sürdürülebilir kılar.

Ürünün bileşenleri plastik muhafaza, metal yay ve metal klipslerden oluşur. Muhafaza, düşük maliyetli Abs plastik enjeksiyon kalıplama ile yapılmıştır ve desen serigrafi ile yapılmıştır.

Click, kullanıcıların yeniden kullanılabilir paslanmaz çelik klipsleri yerleştirmesini, Click'i tutup açıklığı bir kağıt yığınıyla hizalamasını, altını ileri itmesini ve bağlamayı tamamlamak için 2-3 adımı tekrarlamasını gerektirir.

Proje, Mart 2022'den Şubat 2023'e kadar Çin'in Ningbo kentinde gerçekleştirildi. Tasarımın altında yatan araştırma, öğrenci kullanıcı gruplarının ihtiyaçlarını ve tercihlerini araştırmayı içerir. Bu, ürünün işlevini, şeklini ve rengini belirlemeye yardımcı olur.

En büyük zorluk, ürünün ergonomik tasarımıdır. Ürün bir el aleti olduğu için, kullanım deneyimini optimize etmek için uygun boyut ve şekil eğrisi gereklidir. Click, kullanılabilirliği olan insan odaklı bir tasarımdır. Çizgi film hayvan şekilleri, birincil kullanıcı grubu olan gençler için uygun bir üründür. İnovatif yapısal tasarımı ve ergonomiye dikkatli bir şekilde dikkat etmesi, otomatik ve sürekli sıkma işlemini gerçekleştirmesine olanak sağlar, bu da iş verimliliğini artırır. Basit malzemelerin kullanılması ve değiştirilebilir bileşenler, onu sürdürülebilir kılar.

Click, 2023'te A' Art and Stationery Supplies Design Award'da Demir ödülüne layık görüldü. Demir A' Design Award, iyi tasarlanmış, pratik ve yenilikçi yaratımlara verilir. Endüstri en iyi uygulamalarını ve yetkin teknik özelliklerini entegre etmek için saygı duyulur, onlar tatmin ve olumlu duygular sağlar, daha iyi bir dünya oluşturmaya katkıda bulunur.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Shaogeng Zeng
Görsel Kredileri: Image #1: Creator Shaogeng Zeng, Click,2022 Image #2: Creator Shaogeng Zeng, Click, 2022 Image #3: Creator Shaogeng Zeng, Click, 2022 Image #4: Creator Shaogeng Zeng, Click, 2022 Image #5: Creator Shaogeng Zeng, Click, 2022
Proje Ekibi Üyeleri: Shaogeng Zeng Cheng Yao Fangtian Ying Lei Shi Yu Hu Shuyue Feng
Proje Adı: Click
Proje Müşterisi: Shaogeng Zeng


Click IMG #2
Click IMG #3
Click IMG #4
Click IMG #5
Click IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun