Chenyu Zhang'ın Çok Fonksiyonlu Fineliner Seti: Renkler

Modern Tasarım ve Çevre Dostu Yaklaşımın Mükemmel Birleşimi

Chenyu Zhang'ın tasarladığı "Renkler" adlı fineliner seti, kullanım kolaylığı ve çevre dostu bir yaklaşımı bir araya getiriyor. Bu tasarım, sanat malzemelerinin depolanması, taşınması ve sergilenmesi ihtiyaçlarını karşılamak için oluşturulmuş.

Renkler, diğer fineliner setlerinden farklı olarak, bir destek plakası ile birlikte gelir. Bu sayede set, sergilenebilir, asılabilir ve katlanabilir. İğne tüpü şeklindeki kalemler, oval şekillidir. Bu özellik, kalemlerin yuvarlanmasını önler ve ergonomiye uygundur, böylece kalemi tutmak rahattır. Kalem kutusu, tek parça bir kalıp tasarımı kullanır. Bu tasarım, malzeme ve maliyet tasarrufu sağlar ve modern toplumun savunduğu çevre koruma kavramına uygundur.

Renkler, yüksek kaliteli pp malzemeleri ve metal naylon uç kullanılarak üretilmiştir. Benzer ürünlerle karşılaştırıldığında, entegre kasa kalıp tasarımı kullanır. Bu sayede düşük maliyetle yatırım yapılırken, çok fonksiyonlu ve güçlü bir rekabet avantajı sağlar.

Renkler setinin boyutları 19 * 9.6 * 1.8cm'dir. Bu set, fineliner, set, kutu, renkler, ince uç ve taşınabilirlik anahtar kelimeleriyle tanımlanabilir. Tasarım sürecinde Chenyu Zhang'a, Jianzhe Xie ve Jingguo Feng yardımcı olmuştur.

Setin asma deliği ve destek plakası, mağazaların ve kullanıcıların asma ve yerleştirme işlemlerini kolaylaştırır. Kullanımda olan kutu, kullanıcıların kalemleri seçmesini kolaylaştırır ve destek plakası, paketleme ve depolama işlemlerini kolaylaştırır. Bu tasarım, 2019 yılında Ningbo'da gerçekleştirildi ve projenin süresi 2019.07.15'te başladı.

Renkler, yeni bir su renkli kalem seti tasarımıdır ve bir destek plakası ile birlikte gelir. Bu sayede sergilenebilir, asılabilir ve katlanabilir. İğne tüpü şeklindeki kalemler, oval şekillidir. Bu özellik, kalemlerin yuvarlanmasını önler ve ergonomiye uygundur, böylece kalemi tutmak rahattır. Entegre kasa kalıp tasarımı sayesinde maliyet büyük ölçüde tasarruf edilir.

Renkler seti, olağanüstü ambalajı ile dikkat çeker. Açıldığında sergilenebilir, asılabilir veya kurulabilir, böylece pratik bir kullanım sunar. Asma deliği ve destek plakası, mağazalarda sunum için uygundur, kutu ise kullanım için açılabilir, kullanıcıların rahatça kalemleri seçmelerini sağlar. Kalemler, bir yandan yuvarlanmayı önlerken diğer yandan ergonomik bir tutuş sağlar.

Renkler seti, 201921380956.3 patent numarası ile tescillidir ve tescil tarihi 2019.08.23'tür. Telif hakları Chenyu Zhang, Jianzhe Xie ve Jingguo Feng'e aittir. Bu tasarım, 2021'de A' Art and Stationery Supplies Design Award'da Bronz ödül kazanmıştır. Bu ödül, sanat, bilim, tasarım ve teknolojiyi en iyi uygulamalarla birleştiren, güçlü teknik ve yaratıcı becerilere sahip olan ve yaşam kalitesini artıran, dünyayı daha iyi bir yer haline getiren olağanüstü ve yaratıcı tasarımlara verilir.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Jianzhe Xie
Görsel Kredileri: Jianzhe Xie
Proje Ekibi Üyeleri: Designer:Chenyu Zhang
Proje Adı: Colors
Proje Müşterisi: Jianzhe Xie


Colors IMG #2
Colors IMG #3
Colors IMG #4
Colors IMG #5
Colors IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun