Avameow: Sosyal Etkileşimli Strateji Oyunu

Anqi Liu'nun Yenilikçi Oyun Tasarımı: Avameow

COVID-19 pandemisi sırasında geleneksel masa oyunlarının yerini alacak dijital bir çözüm ihtiyacından doğan Avameow, Kral Arthur efsanesini Kral Meowthur hikayesiyle yeniden hayal ederek, hem yerel hem de çevrimiçi oynanabilen benzersiz ve heyecan verici bir macera sunuyor.

Avameow, sosyal toplantılar için eğlenceli ve çekici bir deneyim sunuyor. Strateji tabanlı konuşmalar ve takım olarak zorlukların üstesinden gelme yoluyla insanları bir araya getiriyor. Bu oyun, popüler masa oyunu "The Resistance: Avalon"un çağdaş bir uyarlamasıdır ve mobil bir kitleye uyarlanmıştır. İster sevdiklerinizle ilişkilerinizi güçlendirmek isteyin, ister heyecan verici bir eğlence arayışında olun, Avameow, keyifli ve heyecan verici bir macera arayanlar için mükemmel bir yolculuktur.

Ürün arayüzü ve iş akışı, Unity motoruna dayalı olarak iOS ve Android sistemleri için Figma'da geliştirildi. Teknik özellikler, iOS sistemlerinde 390 x 844 olarak belirlendi. Avameow, metin veya ses kullanarak iletişim kurma seçeneği sunarak, oyuncuların oyunun interaktif ve animasyonlu dünyasına kendilerini kaptırmalarını sağlar. Oyuncular, Kral Meowthur'un efsanesinde bir kedi olarak rol yapma fırsatına sahip olurlar, bu da hikayeyi canlandırır ve oyunun eğlencesine ve heyecanına ek bir katman ekler.

Avameow, farklı iletişim tercihlerine uyum sağlayarak, sesli sohbet dahil, erişilebilir tasarımını daha da geliştiriyor. Özel mod, oyuncuların kendi hikayelerini ve maceralarını oluşturmalarına izin vererek deneyimi bir üst seviyeye taşıyor, bu da daha kişiselleştirilmiş ve benzersiz bir deneyim arayanlar için harika bir seçenek haline getiriyor.

Avameow, sadece bir oyun değil, aynı zamanda arkadaşların bir araya gelip bir macera paylaşabileceği veya yolda yeni arkadaşlar edinebileceği bir sosyal platformdur. Diğer konuşma tabanlı sosyal oyunlardan farklı olarak, Avameow, sadece tanıdık ve sevilen Kral Meowthur efsanesini sağlamakla kalmaz, aynı zamanda oyunculara kendi özel hikayelerini oluşturma seçeneği sunar. Bu, oyuncuların kendi benzersiz maceralarını ve deneyimlerini keşfetmelerine olanak sağlayan heyecan verici bir dünya olanakları açar.

Avameow, pandemi gibi dönemlerde kişisel olarak buluşamayan insanlar için benzersiz bir çözüm sunar. Oyunun aileler ve arkadaşlar arasındaki bağı güçlendirme ve sosyal etkileşime odaklanması, ailelerin ve arkadaşların daha da yakınlaşmasını sağlar veya yeni arkadaşlıkların oluşmasını sağlar. İster yerel olarak oynayın, ister çevrimiçi oynayın, Avameow, insanları daha yakın bir hale getirmek için tasarlanmış bir sosyal macera sunar, kahkaha ve macera paylaşmayı teşvik eder.

© 2023 Anqi Liu ve Yangyuchen Li. Tüm hakları saklıdır. Bu tasarım, 2023'te A' Elektronik ve Video Oyun Tasarımı Ödülü'nde Demir ödülüne layık görüldü. Demir A' Tasarım Ödülü: İyi tasarlanmış, pratik ve yenilikçi yaratımlara verilir. Profesyonel ve endüstriyel gereksinimleri karşıladıkları ve sektörün en iyi uygulamalarını ve yetkin teknik özellikleri entegre ettikleri için saygı görürler. Onlar, tatmin ve olumlu duygular sağlarlar, daha iyi bir dünya oluşturmaya katkıda bulunurlar.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Anqi Liu
Görsel Kredileri: Image #No1 : Illustrator / animator Yangyuchen (Richan) Li 2023 Image #No1 : Graphic Designer/ UI/UX Designer / Game Designer Anqi (Angie) Liu 2023 Image #No2 : Illustrator / animator Yangyuchen (Richan) Li 2023 Image #No2 : Graphic Designer/ UI/UX Designer / Game Designer Anqi (Angie) Liu 2023 Image #No3 : Illustrator / animator Yangyuchen (Richan) Li 2023 Image #No3 : Graphic Designer/ UI/UX Designer / Game Designer Anqi (Angie) Liu 2023 Image #No4 : Illustrator / animator Yangyuchen (Richan) Li 2023 Image #No4 : Graphic Designer/ UI/UX Designer / Game Designer Anqi (Angie) Liu 2023 Image #No5 : Illustrator / animator Yangyuchen (Richan) Li 2023 Image #No5 : Graphic Designer/ UI/UX Designer / Game Designer Anqi (Angie) Liu 2022 Video : Illustrator / animator Yangyuchen (Richan) Li 2023 Video : Graphic Designer/ UI/UX Designer / Game Designer Anqi (Angie) Liu 2023
Proje Ekibi Üyeleri: Anqi Liu
Proje Adı: Avameow
Proje Müşterisi: Anqi Liu


Avameow IMG #2
Avameow IMG #3
Avameow IMG #4
Avameow IMG #5
Avameow IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun