Aric Chang'ın Kafe ve Ev Konsepti: Modern Basitlik ve Doğal Stilin Buluşması

Evde Kafe Atmosferi Yaratma Sanatı

Aric Chang, modern basitliği ve doğal stili birleştiren, insanların rahatlayabileceği ve endişelerini unutabileceği bir kafe benzeri yaşam ortamı yaratma konseptini hayata geçirdi.

Aric Chang, yaşam alanlarında kafe benzeri bir atmosfer yaratmayı hedefleyen bir konsepti hayata geçirdi. Bu konsept, modern basitlik ve doğal stilin birleşimi üzerine kurulu. Chang, bu stillerden birini seçerek, kafe atmosferinin keyfini çıkarabileceğiniz rahat bir ev ortamı yaratmayı hedefliyor.

Chang, ev sahibinin evde bir kafe atmosferinin keyfini çıkarabileceği benzersiz, şık ve rahat bir kişisel alan yaratmayı hedefledi. Bu tasarım, ham beton ve koyu karbonize meşe kullanılarak oluşturulan gri ve beyaz alanın tasarım stili, metal demir ve açık tavan boruları ile birleştirilerek, hafif endüstriyel tarzın özgürlüğünü ve sınırsızlığını gösteriyor. Bu da alanı daha geniş, daha aydınlık ve benzersiz kılıyor.

Chang'ın bu tasarımı, 66m2'lik bir alanı kapsıyor. Chang, bu alanda çalışmak, okumak ve net bir manzaranın ve bir kafe atmosferinin keyfini çıkarmak için yarı açık bir çalışma alanı oluşturdu. Gizli yemek masası, alanın benzersiz bir özelliği olup, arkadaş gruplarının toplanıp iyi bir yemek ve iyi bir zaman geçirmelerine olanak sağlıyor. Ayrıca, esnek depolama için kancalı şık paslanmaz çukur panolar, alanın düzenli ve organize kalmasını sağlıyor. Yatak odası, duvar lambaları tarafından sıcak bir şekilde aydınlatılıyor ve denizin sakin mavisinin eşlik ettiği bir atmosfer yaratıyor.

Chang'ın bu tasarımı, rahat, benzersiz, şık ve ilham dolu bir ev yaratma hedefini gerçekleştirdi. Bu alan, sadece hayallerimizi gerçekleştirmekle kalmıyor, aynı zamanda hayatın güzelliğinin keyfini çıkarıyor. İnsanlar, işten sonra rahatlayıp dinlenebiliyor. İster yalnız, ister aile ve arkadaşlarla olsun, bu alan rahat olmak için ideal bir mekan.

Chang'ın bu tasarımı, 2023 yılında A' Interior Space, Retail and Exhibition Design Award'da Bronz ödül kazandı. Bu ödül, deneyim ve yaratıcılığı doğrulayan, sanat, bilim, tasarım ve teknoloji en iyi uygulamalarını içeren olağanüstü ve yaratıcı derecede zekice tasarımlara veriliyor. Güçlü teknik ve yaratıcı beceriler sergileyen, yaşam kalitesi iyileştirmelerine katkıda bulunan ve dünyayı daha iyi bir yer haline getiren tasarımlar bu ödülle onurlandırılıyor.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Aric Chang
Görsel Kredileri: moooten WuChiMin
Proje Ekibi Üyeleri: Aric Chang
Proje Adı: Café and Home
Proje Müşterisi: Aric Chang


Café and Home IMG #2
Café and Home IMG #3
Café and Home IMG #4
Café and Home IMG #5
Café and Home IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun