Hideyuki Kishihara'nın Deniz ve Gökyüzünü Birleştiren Tasarımı: Orizzonte 01

Ödüllü Tasarımcı, Atık Balık Derisini ve Gradyan Deriyi Kullanarak Benzersiz Bir Cüzdan Tasarladı

Hideyuki Kishihara'nın Orizzonte 01 adlı tasarımı, balık derisi ve gradyan derinin birleşiminden oluşan bir cüzdan. Bu tasarım, deniz ve gökyüzünün manzarasını taşımayı hedefliyor.

Önceden şafak vakti balık tutarken mavi saat manzarasını gördüğünde, balık derisindeki ölçek deseninin okyanus dalgalarına benzediğini fark eden Kishihara, balık derisi ve gradyan deri ile denizi temsil eden bir deri ürün fikrini ortaya attı. Bu tasarımın eşsiz özellikleri arasında, balık derisinin "denizin dalgalarını", gradyan derinin ise "gökyüzünün değişen renklerini" temsil etmesi bulunuyor. Renk varyasyonları "L'ora blu (Mavi Saat)", "L'ora magica (Sihirli Saat)" ve "Il notturno (Gece Sahnesi)" olarak adlandırılıyor, her saatteki deniz ve gökyüzü balık derisi ve gradyan deri ile ifade ediliyor.

Orizzonte 01, atık balık derisinden yapılan balık derisi ve renk katmanlarına birer birer boyalar kullanılarak boyanan gradyan deri kullanılarak üretilmiştir. Ayrıca, kenarlar, Deri Kenar Creaser ile yüksek mukavemetli ve güzel bir şekilde tamamlanmıştır. Cüzdanın teknik özellikleri arasında W190×H90×D20mm boyutları, deniz levreği derisi balık derisi ve sığır derisi gradyan deri bulunmaktadır.

Atık balık derisini balık derisi olarak etkin bir şekilde kullanarak, aksi takdirde atılacak olan bu derinin çevre üzerindeki yükü azaltmanın mümkün olduğuna inanan şirket, tasarımın sadece balık derisini kullanmakla kalmayıp, aynı zamanda balık ölçek desenini de kullanıyor. Güzel bir gradyan elde etmek için bir yol arayışı içinde sürekli olarak araştırma yapan ve örnekler oluşturarak, sonunda memnun oldukları bir gradyan deri yaratabildiler.

Orizzonte 01, balık derisi ve gradyan deriyi birleştirerek deniz ve gökyüzünü temsil eden benzersiz ve yenilikçi bir fermuarlı cüzdan. Atık balık derisinin balık derisi olarak kullanılması sadece atığı azaltmakla kalmaz, aynı zamanda ürüne ilginç bir doku da ekler. Bozuk para cüzdanı alanının yüksekliği ve pürüzsüz açılıp kapanma için en kaliteli fermuarların kullanılması gibi detaylara verilen önem göze çarpmaktadır. Güzel bir gradyan elde etme yaratıcı zorluğu etkileyici ve sonuç, kullanıcıların manzarayı yanlarında taşımalarını sağlayan görsel olarak çarpıcı bir ürün.

Orizzonte 01 tasarımı, 2023 yılında A' Fashion and Travel Accessories Design Award'da Demir ödülüne layık görüldü. Demir A' Design Award, iyi tasarlanmış, pratik ve yenilikçi yaratımlara verilir. Sektörün en iyi uygulamalarını ve yetkin teknik özelliklerini entegre ederek, tatmin ve pozitif duygular sağlarlar, daha iyi bir dünya oluşturmaya katkıda bulunurlar.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Hideyuki Kishihara
Görsel Kredileri: Photo:Hako Hosokawa Logo Design:Megumi Nakazato
Proje Ekibi Üyeleri: Hideyuki Kishihara
Proje Adı: Orizzonte 01
Proje Müşterisi: Hideyuki Kishihara


Orizzonte 01 IMG #2
Orizzonte 01 IMG #3
Orizzonte 01 IMG #4
Orizzonte 01 IMG #5
Orizzonte 01 IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun