Yenilikçi Seyahat Çözümü: Go Beyond S2

Hye Kyoung Yoon ve Hye Sun Yoon tarafından tasarlanan akıllı seyahat bagajı

Go Beyond S2, seyahatleri daha kolay ve konforlu hale getirmek için tasarlanmış bir bagaj serisidir. Bu yenilikçi tasarım, iş seyahatlerini daha az yorucu ve sorunsuz hale getirmek için tasarlanmıştır.

Go Beyond S2, bir iş kadınının tek başına işleri yürütme zorluklarından ilham alınarak tasarlanmıştır. Fotoğraf çekimleri, ticaret fuarları sergileri ve benzeri durumlar için taşınması gereken çok sayıda bagaj, iş seyahatlerini daha yorucu ve sorunlu hale getiriyordu. Tüm ürün stoğunu yok eden büyük bir yangın ve pazar talebini süpüren covid pandemisi gibi birkaç büyük krizden sonra, tasarımcılar kendi ihtiyaçlarına uygun bir bagaj tasarlamaya karar verdiler.

Go Beyond S2, birçok çantanın hareketini kolaylaştırmak için bir bağlama sistemi benimser. Aşırı ağırlık ücretlerinden kaçınmak için bir ölçekli sap zorunlu idi. Her boyutta ön cepler de bir istekti. Bir kahve bağımlısı olarak, bagajın arkasında bir bardak tutucu hayalini gerçekleştirdi. Seyahat aksesuarları, reform etiketleri, bagaj kayışları ve paketleme küpleri, yeni bagajla eşleşecek şekilde dikkatlice tasarlandı.

Go Beyond S2 bagaj serisi, tasarımın birliği ve pratik amaç için her boyutta bir ön cep sahiptir. Büyük (28 inç) bagaj için bir ön cep koymak teknik olarak zordu ve bu büyük bir cep dikmek için yeni bir makine bulmamız gerekti. Görsel tasarım ve teknik kullanılabilirlik açısından optimal cep boyutunu bulmak için, bagaj tasarımını yeniden ayarlamamız ve 1 yıldan fazla süreyle örnekler üretmemiz gerekti.

Go Beyond S2'nin benzersiz özellikleri arasında, birleştirilmiş bir sistemle aynı anda taşıma boyutu ve büyük boy taşıma özelliği, aşırı ağırlık ücretlerinden kaçınmak için bir ölçekli sap, her boyutta ön cepler ve bagajın arkasında bir bardak tutucu bulunur. Seyahat aksesuarları, reform etiketleri, bagaj kayışları ve paketleme küpleri, yeni bagajla eşleşecek şekilde dikkatlice tasarlandı.

Go Beyond S2, seyahat deneyimini daha kolay ve konforlu hale getirmek için tasarlanmış bir bagaj serisidir. Bu yenilikçi tasarım, iş seyahatlerini daha az yorucu ve sorunsuz hale getirmek için tasarlanmıştır. Bu tasarım, 2023'te A' Fashion and Travel Accessories Design Award'da Bronz ödül kazanmıştır.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Hye Kyoung Yoon
Görsel Kredileri: All the images and video are copywritted by LUCKYPLANET, our own travel item brand of Rise and Shine.
Proje Ekibi Üyeleri: Hye Kyoung Yoon: Managing Design overall. (including functions) Hye Sun Yoon: Color Decision, Box Packaging, Sticker Design Hye Sook Yoon: Luggage Belt Design, Luggage Frame Design Ye Jun Park: Video shooting and Editing
Proje Adı: Go Beyond S2
Proje Müşterisi: Hye Kyoung Yoon


Go Beyond S2 IMG #2
Go Beyond S2 IMG #3
Go Beyond S2 IMG #4
Go Beyond S2 IMG #5
Go Beyond S2 IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun