Campers: Çalışma İstasyonlarını Yeniden Tanımlayan Modüler Tasarım

Jeff Yang, Wang Jiulong ve Tang Jiazheng'in Çadırlardan İlham Alan İnovatif Çalışma İstasyonu

Çadırlardan esinlenerek tasarlanan ve direk destek prensibini istasyon sistemine entegre eden Campers, çeşitli çalışma senaryolarına uyum sağlamak için farklı yönlerde ve formlarda çoklu dönüşümler gerçekleştiriyor. Aynı zamanda modüler tasarımı, ürünün hızlı bir şekilde hareket etmesini ve birleşmesini sağlıyor, böylece işletmelerin istasyon kaynaklarının kullanımı için dinamik ihtiyaçlarına yanıt veriyor.

Jeff Yang, Wang Jiulong ve Tang Jiazheng tarafından tasarlanan bu entegre modüler çalışma istasyonu sistemi, farklı bileşenlerin esnek birleşimiyle mobil çalışmada karşılaşılan sabit olmayan çalışma istasyonu, ofis ekipmanı uyumu gibi sorunları etkili bir şekilde çözüyor. Bu, işletmelere çok fazla alan kısıtlaması olmaksızın esnek ve rahat bir sökme ve keyfi ayarlanabilir ofis düzeni kombinasyonu sağlıyor.

Ürünün bileşenleri olan merkezi direk, masa ve engelleme plakası, çeşitli işlevlere ulaşmak için esnek bir şekilde birleştirilebilir ve ayarlanabilir. Bu, sadece kullanıcıların ofis senaryolarıyla etkileşimini güçlendirmekle kalmaz, aynı zamanda kullanıcıların ürüne olan bağlılığını da artırır. Bu ürün ayrıca rahat bir çalışma istasyonu oluşturur ve çalışma verimliliğini artırır.

25mm'lik masa, E0 partikül tahtası baz malzeme, yangına dayanıklı tahta kaplama ve PVC kenarlarla çevre dostu olarak tasarlanmıştır. Masa kirişi ve ayakları, 2MM'den fazla kalınlığa sahip kare veya yuvarlak çelik borudan yapılmıştır. Çelik parçalar, ISO1 standardına veya uluslararası 4B standardına ulaşan 60 ila 80um kalınlığında bir anti pas filmi ile önceden işlenmiştir.

Ürün, hızlı dijital ekonomi gelişimi, artan çalışan sayısı ve sürekli değişen organizasyon yapısı nedeniyle çalışma alanı için daha katı talepler ortaya çıkmıştır. Sınırlı alanı makul bir şekilde kullanmak ve çalışanlar için verimli ve rahat bir çalışma ortamı yaratmak, işletmeler için bir yönetim sorunu haline gelmiştir. Campers, hızla değişen ve patlama yapan işletmeler için daha fazla çalışma stili ve çalışma ortamı seçeneği sunmak üzere tasarlanmıştır.

2023 yılında A' Ofis Mobilyası Tasarım Ödülü'nde Demir ödülüne layık görülen bu tasarım, iyi tasarlanmış, pratik ve yenilikçi yaratımlara verilir. Endüstriyel gereksinimleri karşılayan ve sektörün en iyi uygulamalarını entegre eden bu ödül, pozitif duygular sağlar ve daha iyi bir dünya oluşturmaya katkıda bulunur.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Bixdo (SH) Healthcare Technology Co.,Ltd
Görsel Kredileri: Bixdo (SH) Healthcare Technology Co.,Ltd
Proje Ekibi Üyeleri: Jeff Yang(Novah) Wang Jiulong(Alibaba) Tang Jiazheng(Alibaba)
Proje Adı: Campers
Proje Müşterisi: Bixdo (SH) Healthcare Technology Co.,Ltd


Campers IMG #2
Campers IMG #3
Campers IMG #4
Campers IMG #5
Campers IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun