Qingjiu: Kadınların Zarifliğini Yansıtan Özgün Şişe Tasarımı

Shenzhen Jinjia New Smart-pkg Co., Ltd tarafından tasarlanan Qingjiu, kadınların asaletini ve zarafetini yansıtan bir şişe tasarımıdır.

Qingjiu, kadınlar için özel olarak tasarlanmış bir içkidir. Şişenin formu, kadın figüründen esinlenmiştir ve Doğu ve Batı kültürlerinin yanı sıra Çin içki kültürünün de entegrasyonunu sağlar. Şişenin formu ve düz deseni, tüketicilere sınırsız bir hayal gücü alanı bırakır ve kadınların eşsiz çekiciliğini sergiler.

Shenzhen Jinjia New Smart-pkg Co., Ltd tarafından tasarlanan Qingjiu, kadınlar için özel bir içki olan Qingjiu'nun şişesini tasarlamıştır. Şişenin formu, kadın figüründen esinlenmiştir ve Doğu ve Batı kültürlerinin yanı sıra Çin içki kültürünün de entegrasyonunu sağlar. Şişenin formu ve düz deseni, tüketicilere sınırsız bir hayal gücü alanı bırakır ve kadınların eşsiz çekiciliğini sergiler.

Qingjiu'nun şişe tasarımı, diğerlerinden farklı kılan özellikleri arasında, Doğu ve Batı kadınlarının asil ve zarif mizacından esinlenen şişe formu bulunmaktadır. Vücudun üst kısmındaki dinamik dokusu, vücudun alt kısmıyla kontrast oluşturarak, tüm şişenin dinamik güzelliğini artırır. Kutu yapısı, kadın vücut eğrileri tarafından bölümlere ayrılarak, tüketicinin hayal gücüne alan bırakır. Asil ve zarif bir kadını ifade etmek için soyut teknikler uygulanmıştır.

Şişe, camdan yapılmış ve ambalajı folyo baskıdır. Kutunun boyutları ise yüksekliği 300mm, uzunluğu 120mm ve genişliği 115mm'dir. Tasarımın etiketleri arasında "Kadınlar, viski, biyonik, zarif, ambalajlama" bulunmaktadır.

Qingjiu'nun tasarım süreci, Shenzhen'de Nisan 2022'de başlamış ve Ağustos 2022'de tamamlanmıştır. Tasarım, piyasada kadın içkilerinin azlığına dayanarak, belirgin kadın özellikleriyle özel ürün ambalajı nasıl tasarlanır ve görsel özellikler nasıl aşılarak ürünün piyasada öne çıkarılacağı konularını göz önünde bulundurmuştur.

Tasarım sürecinin en büyük zorluğu, ürün şekillendirme veya görsel özellikler aracılığıyla kadın içkisinin özel niteliğini nasıl artıracağı ve modern zanaat tasarımı ve kültürü kullanarak kadın tüketicilere özel bir deneyim sunma konusunda olmuştur. Bu zorluklar, tasarım ekibinin yaratıcılığı ve teknik becerisi sayesinde başarıyla aşılmıştır.

Qingjiu'nun tasarımı, 2023 yılında A' Ambalaj Tasarımı Ödülü'nde Gümüş ödül kazanmıştır. Bu ödül, teknik özellikleri ve harika sanatsal becerisiyle öne çıkan, mükemmel seviyede bir yetenek ve yenilik gösteren tasarımlara verilir. Bu tasarımlar, mükemmel seviyede bir yetenek ve yenilik gösterir ve olumlu duygular, hayranlık ve merak uyandırır.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: SHENZHEN JINJIA NEW SMART-PKG CO.,LTD
Görsel Kredileri: SHENZHEN JINJIA NEW SMART-PKG CO.,LTD
Proje Ekibi Üyeleri: Chairman:Huang Hua General Manager:Yang Mingyu Design Manager:Xie Yi Designer:Lang Xuejiang three-dimensional:Wu Junjuan Designer:Cheng Tiansheng
Proje Adı: Qingjiu
Proje Müşterisi: SHENZHEN JINJIA NEW SMART-PKG CO.,LTD


Qingjiu IMG #2
Qingjiu IMG #3
Qingjiu IMG #4
Qingjiu IMG #5
Qingjiu IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun