Colmo Ai Home: Yeni Nesil Akıllı Yaşam Alanlarına Yolculuk

Re and Der Design Plc Tarafından Tasarlanan İnteraktif ve Akıllı Ev Deneyimi

Alplerin en yüksek dağı Mont Blanc'tan ilham alınarak tasarlanan Colmo Ai Home, modern yaşam alanları ve AI ev aletlerinin mükemmel entegrasyonunu sağlıyor ve elit müşterilere tam sahne akıllı yaşam çözümleri sunuyor.

Colmo Ai Home, dünyadaki ilk tüm ev akıllı aile senaryosu deneyim merkezi olarak, markanın konumlandırması, hikayesi ve tasarım konsepti temelinde, minimalist renkler, çoklu malzemeler, görsel unsurlar ve diğer yönlerden AI ev aletleri ve modern ev alanının mükemmel entegrasyonunu gerçekleştiriyor. Bu proje, tüm evi akıllıca bağlayan bir süper senaryo oluşturarak, elit müşterilere tam sahne akıllı yaşam çözümlerini sunuyor.

Yeni Bauhaus konseptine dayalı olarak tasarlanan bu proje, basit bir stil ile tasarlanmış ve yaşama bilgelik entegre edilmiştir. Mermer, metal ve cam gibi farklı malzemelerin karşılaştırılması ve kombinasyonu, alanı zenginleştirir ve daha katmanlı bir görsel ve dokunsal deneyime yol açar. Ürün özellikleri ve mekansal düzenlemeyi göz önünde bulunduran proje, mekansal ve görsel sürekliliği korurken alanı ince bir şekilde ayırır.

Proje, COLMO'dan üçgen sembol M'yi çıkarır ve bunu mekansal düzenlemeye uygular, bu da müşterileri alanı keşfetmeye teşvik eden genişletilmiş bir görsel etki oluşturur ve trafik akışını optimize ederek kullanıcı deneyimini zenginleştirir. Aynı markanın diğer aletleriyle bağlantılı merkezi klima kontrol sistemi, temalı tüm ev akıllı senaryosunun inşası ile birlikte, kullanıcılara akıllı ve uygun bir etkileşimli deneyim sunar.

Colmo Ai Home, 2020 Aralık'ta Hangzhou'da tasarlandı ve geliştirildi. Mayıs 2021'de COLMO'nun Guangzhou'daki merkezinde sergilendi ve sunuldu. Proje, Fortune Global 500'ün bir parçası olan Midea Group tarafından stratejik dönüşüm için geliştirilen yüksek uçlu bir AI teknolojisi markası olan COLMO üzerine yapılan araştırmalar üzerine kurulmuştur.

Proje, minimalist renk, çoklu malzeme ve görsel iz bırakma gibi çoklu boyutlardan aynı marka ve tüm kategorilerin ev aletlerinin akıllı bağlantısına dayalı bir entegre ideal yaşam resmi oluşturur. Sahne temasının birleştirilmesi, ürün teknolojisinin ve yaşam sanatının entegrasyonu, kullanıcılara pratik bir akıllı etkileşimli deneyim sunar, alan, ürünler ve tüketiciler arasındaki bağlantıyı artırır, kaliteli ev yaşamı algılarını iyileştirir ve duygusal tanımayı ve empatiyi ilham verir.

Colmo Ai Home, 2023 yılında A' Interior Space, Retail and Exhibition Design Award'da Gümüş ödül kazanmıştır. Bu ödül, mükemmel uzmanlık ve yenilik gösteren, güçlü teknik özelliklere ve muhteşem sanatsal beceriye sahip olan, olağanüstü düzeyde mükemmellik gösteren ve olumlu duygular, hayranlık ve merak uyandıran tasarımlara verilir.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: RE&DER DESIGN PLC
Görsel Kredileri: RE&DER DESIGN PLC
Proje Ekibi Üyeleri: RE&DER DESIGN PLC
Proje Adı: Colmo Ai Home
Proje Müşterisi: RE&DER DESIGN PLC


Colmo Ai Home IMG #2
Colmo Ai Home IMG #3
Colmo Ai Home IMG #4
Colmo Ai Home IMG #5
Colmo Ai Home IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun