Wuxi Hundun Energy Technology Co., Ltd. Tasarımı: "Wonder Heat Supply"

Şehir Isıtma Sistemlerini Yeniden Şekillendiren Akıllı Bulut Platformu

Wuxi Hundun Energy Technology Co., Ltd. tarafından tasarlanan "Wonder Heat Supply", IoT, dijital ikiz ve akıllı algoritmaların birleşimi ile şehir ısıtma sistemlerini dönüştürmeyi hedefliyor. Kendi kendine farkında, analiz edebilen ve düzenleyebilen bir sistem olan bu platform, enerji dağıtımının dengesizliği ve düşük enerji kullanımı gibi sorunları çözmeyi amaçlıyor.

Şehir ısıtma sistemleri, günlük yaşamda en çok enerji tüketen sistemlerden biri olup, enerji dağıtımının dengesizliği ve düşük enerji kullanımı gibi sorunlarla karşılaşmaktadır. "Wonder Heat Supply", bu sorunları çözmek için tasarlanmış bir bulut platformudur. IoT, dijital ikiz ve akıllı algoritmaların birleşimi ile tasarım ekibi, AI'ya insansız kontrolün yeni bir modelini sunmuştur. Bu model, kendi kendine farkındalık, kendi kendine analiz ve kendi kendine düzenleme özelliklerine sahiptir. Bu sayede, şehir ısıtma sistemlerinin enerji tasarrufu yapmasına ve emisyonları azaltmasına yardımcı olur.

"Wonder Heat Supply", şehir ısıtma şirketleri için özel olarak tasarlanmış standartlaştırılmış bir akıllı ısıtma bulut platformudur. Kendi kendine farkında, kendi kendine analiz edebilen, kendi kendine düzenleyebilen ve nefes alabilen bir ısıtma sistemi olan bu platform, büyük veri ve boru hattı ağları dağıtımına dayalı bir ısıtma ağı modeli oluşturabilir. Bu model, şehirlerin ısıtma ihtiyacını tahmin etmeye ve düzenlemeye yardımcı olur.

Platform, açık politika talimatı, basit görsel dil ve tam fonksiyon ayarı kullanır. Kullanıcıların erişimini, uzaktan düzenlemeyi ve sevk etmeyi kolaylaştırmak için görsel veri analiz sistemi ve yöneticiler için tasarlanmış bir UI arayüzü tasarlar. Sistem, donanım cihazları için parametre gereksinimlerini azaltır ve özelleştirilmemiş yapılandırmayı benimser. Bu, erişim için donanım eşiğini düşürür ve kullanıcıların farklı donanım yapılandırmalarına dayalı olarak ekran etkisini ve görüntüleme içeriğini kendi kendine ayarlar.

Platformun işleyişi oldukça basittir. Sistem seviyelerinin işlemi basitleştirilmiştir ve kullanıcılar, tercihlerine bağlı olarak farklı animasyon stilleri ve mevsimsel sahneler arasında serbestçe geçiş yapabilirler. Dahası, platformun dahili simülasyon ve yük tahmin fonksiyonları, hava durumu ve coğrafi konum gibi gerçek zamanlı verileri meteorolojik sistemden ve coğrafi alandan alabilir ve gerçek zamanlı olarak görüntüleyebilir.

"Wonder Heat Supply", 2023 yılında A' Information Technologies Design Award'da Bronz ödül kazanmıştır. Bu ödül, deneyim ve yaratıcılığı teyit eden, sanat, bilim, tasarım ve teknoloji en iyi uygulamalarını içeren olağanüstü ve yaratıcı tasarımlara verilir. Güçlü teknik ve yaratıcı beceriler sergileyen ve yaşam kalitesini iyileştiren bu tasarımlar, dünyayı daha iyi bir yer haline getirir.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Wuxi Hundun Energy Technology Co., Ltd.
Görsel Kredileri: Wuxi Hundun Energy Technology Co., Ltd.
Proje Ekibi Üyeleri: Jun Xu, Jue Wang, Lan Zhu and Guiying Fu
Proje Adı: Wonder Heat Supply
Proje Müşterisi: Wuxi Hundun Energy Technology Co., Ltd.


Wonder Heat Supply IMG #2
Wonder Heat Supply IMG #3
Wonder Heat Supply IMG #4
Wonder Heat Supply IMG #5
Wonder Heat Supply IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun