4Paradigm UED'nin AIOT Akıllı Parkı: Geleceğin Park Yönetimi

Yapay Zeka ve İleri Teknolojilerle Donatılmış Akıllı Park

4Paradigm UED tarafından tasarlanan AIOT Akıllı Park, güvenlik, çevre, enerji tüketimi, personel, lojistik, ekipman ve işler boyutlarından parkın bütününün zekileştirilmesini gerçekleştirmek için yapay zeka, dijital ikiz ve kenar hesaplama gibi ileri teknolojilere dayanıyor.

AIOT Akıllı Park, buluta bağımlı olmadan kenarın kapalı döngü yönetim yeteneğini tamamlayabilir. Kenarın küçük parti veri yönetimi ve geri dönüşümünü içerir ve kenarda modelin kendini yenilemesini tamamlar. Bu, dijital ikiz üç boyutlu teknolojisi temelinde, yapay zeka, Nesnelerin İnterneti, bulut hesaplama, büyük veri ve kenar hesaplama gibi keskin teknolojileri entegre eder ve görselleştirme aracılığıyla gerçek zamanlı, dinamik ve sezgisel hizmet yönetimi gerçekleştirir.

Yeni UI arayüzü, geleceğin hissini ve operasyon kolaylığını artırmak için ileri metal dokusu ve titreme etkisini kullanır. Nötr bir renkle görsel olarak tasarım kalitesini vurgular ve işlev ve uyarıda güçlü renk farklılıklarıyla sahne atmosferi yaratır.

4Paradigm UED'nin AIOT Akıllı Parkı, karar verme, algılama ve sınıf sahnelerinin model yapısını güçlendirme yeteneğini sağlayan tam yığın stüdyo yeteneği desteği sağlar. Video kenar uygulama iş senaryolarını karşılamak için video ürün bileşeni yetenekleri sağlar.

Proje, 2022 yılında Mayıs ve Ekim ayları arasında gerçekleştirildi. Parkın çeşitli alanlarındaki veri kaynaklarını entegre ederek, Parkın kapsamlı durumuyla birlikte çok boyutlu veri farkındalığı ve küresel durum içgörüsü gerçekleştirildi. Dijital ikiz teknolojisi temelinde, Parktaki binaları geri kazandılar ve Park LAN'ı aracılığıyla yönetilmesi gereken tüm tesisler ve ekipmanların birleşik veri toplama, analiz, sunum ve kontrolünü gerçekleştirdiler ve personel ve mülkiyet güvenliğini sağlamak için alarm tahmini ve çeşitli çözümler sağladılar.

AIOT Akıllı Park entegre karar verme sistemi, Parkın akıllı AI yeteneklerini kapsar. Bu, parkın güvenliğini artırmak için parktaki güvenlik tehlikelerinin gerçek zamanlı izlenmesi ve tahminine odaklanır, risk olasılığını azaltır ve erken uyarı tedavi planları verir.

AIOT Akıllı Park, 2023 yılında A' Interface, Interaction and User Experience Design Award'da Altın ödül kazandı. Altın A' Design Award, tasarımcının dehasını ve bilgeliğini yansıtan harika, olağanüstü ve trend belirleyici yaratıcılıklara verilir. Sanatı, bilimi, tasarımı ve teknolojiyi ilerleten, olağanüstü mükemmelliği temsil eden ve arzu edilen özellikleriyle dünyayı önemli ölçüde etkileyen saygın ürünler ve parlak fikirlerdir.

Telif hakları, Dördüncü Paradigma (Beijing) Veri & Teknoloji Co., Ltd.'ye aittir, 2023. Görüntü Telif Hakkı: Yun Xu , Wei Wang , Mian Chi, Kai Wang. Video Telif Hakkı: Kai Wang.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: 4Paradigm UED
Görsel Kredileri: Image Copyright: Yun Xu , Wei Wang , Mian Chi, Kai Wang Video Copyright:Kai Wang
Proje Ekibi Üyeleri: Design Director: Yun Xu Design Manager: Wei Wang Designer: Mian Chi, Designer: Kai Wang
Proje Adı: AIOT Smart Park
Proje Müşterisi: 4Paradigm UED


AIOT Smart Park  IMG #2
AIOT Smart Park  IMG #3
AIOT Smart Park  IMG #4
AIOT Smart Park  IMG #5
AIOT Smart Park  IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun