Babyfirst Joy Pro R155: Çocuk Güvenliği ve Konforunu Birleştiren Devrim Niteliğinde Bir Tasarım

Ningbo Baby First Baby Products Co., Ltd. tarafından tasarlanan Joy Pro, çocuk güvenliği ve ebeveyn kolaylığını bir araya getiriyor.

Babyfirst Joy Pro R155, çocuk güvenliği ve konforunu birleştiren yenilikçi bir çocuk araba koltuğudur. Ningbo Baby First Baby Products Co., Ltd. tarafından tasarlanan bu ürün, çocukların güvenliğini sağlarken aynı zamanda ebeveynlerin kullanım kolaylığını da göz önünde bulunduruyor.

1963 yılında, çocukların araba kazalarındaki yaralanmalarını büyük ölçüde azaltan dünyanın ilk gerçek çocuk güvenlik koltuğu tanıtıldı. Çocuk güvenlik koltuklarının gelişimi genellikle güvenlik performansına odaklanırken, çocukların konforunu ve ebeveynlerin işletme kolaylığını çoğunlukla göz ardı eder. Joy Pro'nun orijinal niyeti ve hedefi, bu sorunları çözmek, ebeveynlere daha fazla endişesizlik sağlarken çocuklara konforlu ve güvenli bir seyahat sunmaktır.

Joy Pro, 0-7 yaş arası çocuklar için bir araba güvenlik koltuğudur. AirSoft Sleep teknolojisi sayesinde, çocukların başını ve omurgasını uygun alanlarda destekler ve yeni doğanların oturma ve yatma alışkanlıklarına uyum sağlar. İnovatif huggingo sisteminin sıcaklık kontrolü ve güvenlik izlemesi ile çocuk güvenliği ve ebeveynlerin işletme konforu ve kolaylığı göz önünde bulundurulmuştur.

Joy Pro, mükemmel koruma, konfor ve nefes alabilirlik sağlamak için yavaş geri dönüşlü hafıza süngerli bulut benzeri bir başlık, Dow 4D polimer elyaf ve DuPont Coolmax hızlı kuruyan nem çekici kumaş kullanır. Joy Pro'nun yanında bulunan BISP (Babyfirst Integrated Side Protection) sistemi, görünmez petek enerji emici modülü, yavaş geri dönüşlü sünger, yüksek performanslı EPS malzeme ve çift kabuğun sinerjisi ile birlikte çalışabilir, ürüne mükemmel yan çarpışma performansı sağlar.

Ebeveynler, tek bir el ile dönme açısını ve koltuk açısını ayarlayabilirler. Joy Pro'daki huggingo, kokpitin işlevlerini ve durumunu sezgisel olarak gösterebilir ve App ve araba ana sistemine bağlanabilir, böylece çocukların oturma durumunu App veya araba akıllı kokpit üzerinden kontrol edebilirler. Ayrıca, ebeveynler güvenli mesafe aralığının dışına çıktığında, onları zamanında uyarabilir ve bebeklerin arabada unutulmasını önler.

Çocukların narin cildi ve omurgasının tam gelişmemiş olması nedeniyle, uzun süre oturmak ve yatmak kolayca omurga deformasyonuna ve sıcak basması nedeniyle rahatsızlığa yol açabilir. Ebeveynlerin dikkatsizliği nedeniyle çocuklar bazen arabada unutulur, bu da tüm toplum için alarm zillerini çalar. Çocuk güvenlik koltuklarının kullanımı 2021'de ilk kez Minörlerin Korunması Yasası'na resmi olarak dahil edildi, bu da çocuk güvenlik koltukları için yeni bir talep döngüsünün başlangıcını işaret ediyor.

Joy Pro, sıcaklık kontrolü ve güvenlik izlemesi ile çocuk güvenliğini, konforu ve ebeveynler için rahat bir operasyonu göz önünde bulundurur, yeni doğanların oturma ve yatma alışkanlıklarına uyum sağlar. Ebeveynler, tek bir el ile koltuğun dönme açısını ve eğimini ayarlayabilir ve çocuğun durumunu App veya araba konsol sistemi üzerinden kontrol edebilir, etkili bir şekilde bebeklerin arabada unutulmasını önler.

Bu Tasarım, 2023 yılında A' Baby, Kids and Children's Products Design Award'da Altın ödül kazandı. Altın A' Design Award: Tasarımcının dehasını ve bilgeliğini yansıtan, olağanüstü, öne çıkan ve trend belirleyen yaratıcılıklara verilir. Bunlar, sanatı, bilimi, tasarımı ve teknolojiyi ilerleten, olağanüstü mükemmellik gösteren ve arzu edilen özellikleriyle dünyayı önemli ölçüde etkileyen saygın ürünler ve parlak fikirlerdir.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Ningbo Baby First Baby Products Co., Ltd
Görsel Kredileri: Ningbo Baby First Baby Products Co., Ltd
Proje Ekibi Üyeleri: D’Andrea & Evers Design B.V.
Proje Adı: Babyfirst Joy Pro R155
Proje Müşterisi: Ningbo Baby First Baby Products Co., Ltd


Babyfirst Joy Pro R155 IMG #2
Babyfirst Joy Pro R155 IMG #3
Babyfirst Joy Pro R155 IMG #4
Babyfirst Joy Pro R155 IMG #5
Babyfirst Joy Pro R155 IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun