Heivy: Sağlık ve Canlılığı Temsil Eden Yenilikçi Bir Tasarım

Jessica Yang ve WeBranding Global Ekibi, Heivy'nin Sıvı Kolajen Ürünlerini Yeniden Markalaştırıyor

Heivy'nin yeniden markalaştırma süreci, sağlık ve canlılık kavramlarını yansıtan bir tasarım anlayışı ile gerçekleştiriliyor. Jessica Yang ve WeBranding Global ekibi, markanın değerlerini ve hedeflerini yansıtan bir logo ve ambalaj tasarımı oluşturdu.

Heivy'nin marka adı, sağlık ve Ivy'nin birleşiminden türetilmiştir. Taze bir markalaştırma stratejisi ile WBG ekibi, ürünlerin vaat ettiği canlılık, sağlık ve yaşam enerjisi kavramlarını görsel bir izlenimle yaratır. Logo ve ambalaj tasarımları, markanın değerlerini yansıtırken, sıradan bir markadan kendilerini ayırt etmeyi başardılar.

Heivy, canlılık, sağlık ve sürekli iyi olma hali gibi değerleri sembolize eder. Bu değerlerden yola çıkan WBG ekibi, Heivy'nin ürün gamı için anlamlı isimlerle birlikte uniform ama benzersiz bir tasarım seti oluşturdu: Lullaby, Uplift, Revive, Fortify ve Protect. Görsel olarak bu kavramları ifade etmek, tüketicilerin genç ve canlı hissetmelerini sağlamak, ancak en önemlisi genel sağlıklarını öncelikli tutmak için bir şey yaratmalarına olanak sağladı.

Tasarımların fiziksel olarak üretilmesi gerektiğinde, Heivy'nin sağlık ve canlılık değerlerine sadık kalmak için sürdürülebilir teknolojilerin uygulanması zorunlu hale geldi. Her şişede sürdürülebilir şekilde kaynaklanan içeriklerden, %100 geri dönüştürülebilir hammadde cam şişelere kadar, Heivy ürünleri daha az emisyon ve atık üretir. Bu, tüketicilerini sağlıklı tutmak ve yaşadığımız dünyayı daha doğal hale getirmek için daha önemlidir.

Cam şişe: Derinlik 35 x Genişlik 35 x Yükseklik 107 (mm) Cam etiket: Genişlik 106 x Yükseklik 63 (mm) Kutu: Derinlik 75 x Genişlik 180 x Yükseklik 110(mm)

Yeni bir logo ve ambalaj tasarımları oluşturarak Heivy'yi temsil eden WBG ekibi, markanın benzersiz kimliğini oluşturmayı ve müşterilerin markayla etkileşim kurmasını sağlar. Bu tasarımlar birlikte markanın ruhunu ve kimliğini oluşturur. Ancak, her kolajen içeceğinin dikkatlice hazırlanmış bir lezzet profili vardır, bu yüzden bir görsel temsil oluşturmak yeniden markalaştırma stratejisinde hayati önem taşıdı. Örneğin, her şişe, markanın pazarda sesini duyurmasına yardımcı olacak şekilde renkler ve desenler kullanılarak benzersiz bir şekilde tasarlanmıştır.

Heivy, canlılık, sağlık ve sürekli iyi olma hali gibi değerleri sembolize eder. Yeniden markalaştırma sürecinde yapılan her renk, element ve biçimlendirme seçimi, bu değerleri görsel olarak ifade eder. Tasarımın amacı sadece tanınabilir olmak değil, aynı zamanda iyi sağlığın neye benzediğinin fiziksel formunu almak. Dikkatli kompozisyon ve düşünceli uygulama ile Heivy kolajen yeniden markalaştırma projesi, tüketicilere genç ve canlı hissettirir, ancak en önemlisi genel sağlıklarının öncelikli olduğunu hissettirir.

Bu Tasarım, 2023 yılında A' Ambalaj Tasarım Ödülü'nde Bronz ödül kazandı. Bronz A' Tasarım Ödülü: Olağanüstü ve yaratıcı zekâyı teyit eden tasarımlara verilir. Sanat, bilim, tasarım ve teknoloji alanındaki en iyi uygulamaları içerirler, güçlü teknik ve yaratıcı beceriler sergilerler ve yaşam kalitesine katkıda bulunarak dünyayı daha iyi bir yer haline getirirler.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Jessica Yang
Görsel Kredileri: Jessica Yang
Proje Ekibi Üyeleri: Creative Director: Jessica Yang WBG Creative Team
Proje Adı: Heivy
Proje Müşterisi: Jessica Yang


Heivy IMG #2
Heivy IMG #3
Heivy IMG #4
Heivy IMG #5
Heivy IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun