Gug Jiage: Aileniz İçin Tek Bir Cihazda Çok Fonksiyonlu Pişirme Deneyimi

Zhejiang Jiage Electric Appliance Co Ltd Tarafından Tasarlanan Çok Fonksiyonlu Fırın

Çeşitli yemek ihtiyaçlarını karşılamak ve aile için kısa sürede büyük bir yemek hazırlamak amacıyla, hepsi bir arada bir ocak sistemi icat etme fikri ortaya çıktı. Çok fonksiyonlu fırın, bu ihtiyaçları kolaylıkla karşılar.

Zhejiang Jiage Electric Appliance Co Ltd tarafından tasarlanan Gug Jiage, profesyonel düzeyde bir davlumbaz, ocak, buharlı pişirici, fırın ve sterilizatörü birleştiren entegre bir ocak sistemidir. 70 litrelik büyük kapasiteli bir buharlı fırına sahiptir. Ayrıca, aşınmaya dayanıklı ve yağlanması zor olan ve temizlemesi kolay dikişsiz bir porselen astara sahiptir.

Fırın, ısıtma işlemini kapsayan güçlü bir termal iletkenlik antioksidan ısı borusu kullanır. Altta ısıtma plakası yoktur, dolaşım fanı üstte yer alır ve üç boyutlu sıcak hava dolaşımı pişirme işlemini gerçekleştirir. Bu, yiyeceklerin eşit ısı almasını sağlar.

İki ekran bağımsız olarak buhar, fırın ve ocak durumunu gösterir. Dokunmatik düğmeler ve döner ayarlayıcı, basit ve net bir pişirme deneyimi sunar.

Projeye Nisan 2020'de Zhejiang'da başlandı ve Ağustos 2021'de Shenzhen'de tamamlandı. Temmuz 2021'deki Canton Fuarı'nda sergilendi. Tasarım, akıllı evin tüketici tarafındaki İnternet of Things'in gelişim yönü olan mutfak sahnesine odaklanmaktadır. Akıllı mutfak, kullanıcıların çekirdek ihtiyaçlarını gerçekten karşılayan bir mutfak oluşturmanın gelecekte mümkün olacağı bir teknoloji geliştirme alanıdır.

Tasarım sürecinde, tasarım ekibimiz için fırının hem buharlı hem de fırında pişirme özelliğine sahip olması büyük bir meydan okumaydı. Binlerce malzeme denedikten sonra, ısıtma işlemini kapsayan güçlü bir termal iletkenlik antioksidan ısı borusu bulduk ve böylece anahtar teknik sorunları tamamen kendi başımıza çözdük.

Gug Jiage, 2023 yılında A' Home Appliances Design Award'da Bronz ödül kazandı. Bronz A' Design Award, sanat, bilim, tasarım ve teknolojiyi en iyi uygulamalarla birleştiren, güçlü teknik ve yaratıcı becerilere sahip olan, yaşam kalitesini artıran ve dünyayı daha iyi bir yer haline getiren olağanüstü ve yaratıcı derecede yetenekli tasarımlara verilir.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Ge Jia
Görsel Kredileri: Image #1 Photographer An Ting, Variations, 2019
Proje Ekibi Üyeleri: Zhejiang Jiage Electric Appliance Co., Ltd
Proje Adı: GUG Jiage
Proje Müşterisi: Ge Jia


GUG Jiage IMG #2
GUG Jiage IMG #3
GUG Jiage IMG #4
GUG Jiage IMG #5
GUG Jiage IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun