Breeze Suite: Elina Yaneva'nın Altın Dokunuşları ile Canlanan Ev Tasarımı

Modern ve Konforlu Bir Yaşam Alanı Yaratmanın Sırrı: Yuvarlak Şekiller ve Sıcak Tonlar

Elina Yaneva'nın tasarladığı Breeze Suite, 120 metrekarelik genişliği, yüksek kaliteli malzemeleri ve altın detaylarıyla öne çıkan bir ev tasarımı projesidir. Yaneva ve ekibi, bu projede yuvarlak şekiller ve sıcak tonların huzur veren birlikteliğini kullanarak, genç bir aile için romantik ve konforlu bir yaşam alanı yaratmayı hedeflemiştir.

Yaneva'nın tasarımı, farklı renkler ve kaliteli malzemelerin uyumlu birleşiminden ilham alıyor. Sıcak kum tonlarına altın aksanlar ekleyerek, genel görünüme karakter katmış. Yuvarlak şekillerin kullanımıyla da huzur veren bir zamansızlık yaratmış.

Projenin gerçekleştirilmesinde doğal ahşap, mermer ve altın detaylar için HPL gibi yüksek sınıf malzemeler kullanılmış. Yaneva ve ekibi, bu malzemeleri kullanarak müşterilerinin romantik dünya görüşünü yeniden yaratmayı hedeflemiş.

Bu tasarımın özgün özelliklerinden biri, yuvarlak şekillerin iç mekanlara sakin bir aura vermesi ve sıcak tonların da bu huzuru desteklemesi. Ayrıca, tasarımın konfor ve ergonomiye özel bir önem vermesi de dikkat çekiyor.

Yaneva ve ekibi, bu projeyi 2020'de başlatmış ve 2022'nin başında tamamlamış. Daire, Bulgaristan'ın Varna şehrinde, Karadeniz kıyısına yakın bir konumda bulunuyor.

Proje, A' Interior Space, Retail and Exhibition Design Award 2023'te Bronz ödül kazanmıştır. Bu ödül, sanat, bilim, tasarım ve teknolojiyi en iyi uygulamalarla birleştiren, güçlü teknik ve yaratıcı becerilere sahip olan ve yaşam kalitesine katkıda bulunan olağanüstü ve yaratıcı tasarımlara verilir.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Elina Yaneva
Görsel Kredileri: Video, provided in link is created by LuxDigital Bulgaria. Photo credits by Georgi Milev, Unbelievable Digital
Proje Ekibi Üyeleri: Elina Yaneva
Proje Adı: Breeze
Proje Müşterisi: Elina Yaneva


Breeze IMG #2
Breeze IMG #3
Breeze IMG #4
Breeze IMG #5
Breeze IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun