Shineng Wei'nin Tasarladığı Benzersiz Bar: WM Coffee Whisky

İçinizdeki Farklı Bir Sürümü Keşfetmenize Yardımcı Olan Büyülü Bir Mekan

Shineng Wei tarafından tasarlanan WM Coffee Whisky, her alanın kendine özgü bir duygusal sembol olduğu ve sizi içeride farklı bir sürümünüzle buluşturan büyülü bir bar. İlham veren bir içki olan "Inspiration" ile her şey daha net hale geliyor.

Shineng Wei'nin tasarladığı bu bar, her bir alanın benzersiz bir duygusal sembol olduğunu ve sizi içeride farklı bir sürümünüzle buluşturan büyülü bir mekan. İster terk edilmiş, ister kazanılmış, ileri veya geri, anlık veya ebedi olsun, bir bardak "Inspiration" içtikten sonra her şey netleşiyor. İçtiğiniz şey şarap olabilir, ancak kalbinizde kalan tasarımcının ve mekanın hikayesidir.

Wei'nin tasarımı, tasarımcıları ilham vermek için WCDA tarafından tasarlanan "Inspiration" adlı içki ile öne çıkıyor. En rahat mekanın birincil olarak bir alan, ikincil olarak ise kapsayıcı olduğunu belirtiyor. İnsanları içeri çekiyor, kalmasını sağlıyor, düşünmeye teşvik ediyor ve istedikleri cevabı aldıktan sonra tatmin olmuş bir şekilde ayrılmalarını sağlıyor. Bu sadece bir bar değil, aynı zamanda tüm sorunlarınızı ve endişelerinizi içine alabilecek ve hafifletebilecek bir ruh limanıdır. Sadece bir bardak "Inspiration" ve her şey netleşecektir.

Tasarımın gerçekleştirilmesi için kullanılan malzemeler arasında tt mikro çimento, ppg sanat verniği, shu xiang men difloor; mei tian klima, joyo avrupa ve avrupa ahşap yapımı, xinya aydınlatma bosch/gaggenau elektrikli aletler, bosch/gaggenau elektrikli aletler, cam tuğla, tang hanedanı, yerel yaratıcılık, jel lei taşı, artı akıllı bulunmaktadır.

Wei, bu özel ve boş zaman alanında daha iyi bir deneyim elde etmek için renklerin nispeten basit bir şekilde ele alındığı bir tasarım yaptı. Mürekkep yeşilinin rengi ana renk olarak kullanılarak insanlara nispeten sakin bir durum veriliyor. Aynı zamanda, daha iyi bir bar atmosferi deneyimi yaratmak için aydınlatma tasarımı profesyonel bar aydınlatmasını takip etmeli; model. İnsanlar arasındaki iletişimin her zaman mekanda, kendini aramada, orijinal tasarımı bulmada devam etmesini sağlar.

2022'de A' Interior Space, Retail and Exhibition Design Award'da Bronz ödül kazanan bu tasarım, sanat, bilim, tasarım ve teknoloji en iyi uygulamalarını içeriyor, güçlü teknik ve yaratıcı beceriler sergiliyor ve yaşam kalitesini iyileştiriyor, dünyayı daha iyi bir yer haline getiriyor.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Shineng Wei
Görsel Kredileri: Photographer EMMA, 2021.
Proje Ekibi Üyeleri: Shineng Wei
Proje Adı: WM Coffee Whisky
Proje Müşterisi: Shineng Wei


WM Coffee Whisky IMG #2
WM Coffee Whisky IMG #3
WM Coffee Whisky IMG #4
WM Coffee Whisky IMG #5
WM Coffee Whisky IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun