Yun Yih İç Mekan Tasarım Şirketi'nin "Kurşuni Yıkanmış" Projesi

Modern ve Minimalist Bir Yaklaşımla Yeniden Şekillendirilen Yaşam Alanları

Yun Yih İç Mekan Tasarım Şirketi, "Kurşuni Yıkanmış" adlı projesiyle, yaşam alanlarını yeniden şekillendiren modern ve minimalist bir yaklaşımı benimser. Bu proje, 2021'de A' İç Mekan, Perakende ve Sergi Tasarımı Ödülü'ne layık görüldü.

Yun Yih İç Mekan Tasarım Şirketi, "Kurşuni Yıkanmış" adlı projede, kaotik üç açı ve altı yüzeyin gri tonlarıyla iç içe geçtiği bir tasarım oluşturdu. Kurşuni yıkanmış toprak ve gökyüzü, yükselen mürekkep bulutları gibi görünüyor, kabarıyor ve katmanlaşıyor. Sanatçının kalemi, basit olanı ilginç hale getiriyor.

Proje, tonlarını bilinçli olarak azaltarak, çıplak ve ciddi bir tabanı ortaya çıkarmayı hedefliyor. Işık ve gölge zaman içinde donmuş gibi görünse de, hala ikinci elin hafif tıklamasını veya bir kalp atışının gürlemesini duyabilirsiniz.

Basit bir nokta, çizgi ve düzlem, olgunlaşmamış postürleri ortadan kaldırır ve ana karakterin odaklanmış lenslerinin önünde en gerçekçi hikayeyi ortaya çıkarır. Her yukarı, yatay ve aşağı bakış, ufkun kanatları üzerinde uçar, hayal gücünün kişisel tiyatrosuna uçar.

Proje, 95 metrekarelik bir alanı kapsıyor. Gri, dikey, yatay, modern ve çimento anahtar kelimeleri projeyi tanımlayan etiketler arasında yer alıyor. Tasarım ekibi, tasarımcı Chung Lin Lee'nin liderliğinde Yun Yih Tasarım Şirketi tarafından oluşturuldu.

Proje, kasım 2018'de Taipei'de başladı ve mart 2019'da tamamlandı. Tasarım sürecinde, tasarım ve mekan arasındaki ilişkinin keyfi bir tek yönlü yol olmadığına inanıldı. Güzel şeylerin sayısız denemelerin birikimi olduğu düşünüldü.

Tasarım sürecinde, keskin bir bıçağın her zaman çarpışmaya hazır bir taşlama taşından geldiği düşünüldü. Deneme yanılma, doğru gücü yakalama, yürüyüş ve bir gün kendini tamamen kontrol etme umudu, acele etmeden.

Projenin görsel içeriği için fikri mülkiyet ve telif hakkı kredileri, Yabe Park'ın 2019 tarihli "Kurşuni Yıkanmış" fotoğraflarına aittir.

Yun Yih İç Mekan Tasarım Şirketi'nin "Kurşuni Yıkanmış" projesi, 2021'de A' İç Mekan, Perakende ve Sergi Tasarımı Ödülü'ne layık görüldü. Bu ödül, iyi tasarlanmış, pratik ve yenilikçi yaratımlara verilir. Endüstriyel gereklilikleri karşılayan ve sektörün en iyi uygulamalarını entegre eden bu projeler, tatmin ve olumlu duygular sağlar, daha iyi bir dünya oluşturmaya katkıda bulunur.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Yun Yih Interior Design Company
Görsel Kredileri: Image #1-5: Photographer Yabe Park, Lead Washed, 2019.
Proje Ekibi Üyeleri: Design Company: Yun Yih Design Company Designer: Chung Lin Lee
Proje Adı: Lead Washed
Proje Müşterisi: Yun Yih Interior Design Company


Lead Washed IMG #2
Lead Washed IMG #3
Lead Washed IMG #4
Lead Washed IMG #5
Lead Washed IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun