Işık Sanat Evi: Doğanın İç Mekana Taşındığı Yenilikçi Tasarım

Haochen Su'nun Işıkla Hayat Verdiği Ev: Sanat ve Yaşamın Buluşma Noktası

Haochen Su'nun "Işık Sanat Evi" adlı tasarımı, ışık kullanımı ve dekonstrüktif tasarım metoduyla mekanı ve fonksiyonel hareket çizgisini yeniden yapılandırıyor. Sanat eserlerinin yerleştirilmesiyle sanatsal atmosferi artıran bu tasarım, mekana ve sanata gerçekten hayat veriyor.

Doğal güzelliği iç mekana taşıyan bu tasarım, net bir ruh hali bırakıyor. Doku dikişinde zarif ve basit ışık renkleri ana ton olarak kullanılıyor. Doğal ve rahat bir alan atmosferi yaratılıyor ve doğal ışık en iyi geri bildirimi sağlıyor. Sanatı yaşamak ve sanat içinde yaşamak, ışığı yoğunlaştırmak, kalpte yaşamak ve yaşam alanının arkasındaki tutumu ve ruhu yansıtıyor.

Tasarım, volkanik taş, kaya plakası, seramik karo, bakır plaka, ahşap kaplama, emülsiyon boya gibi malzemeler kullanılarak gerçekleştiriliyor. 1800 metrekarelik bir alana yayılan proje, cesur, yenilikçi, sanatsal, renk ve malzeme çarpışması, doğal unsurlar ve iç mekan gibi etiketlere sahip.

Proje, Zhejiang'da 2020 yılında başladı ve 2023 yılında tamamlandı. Tasarım sürecinde, bilim ve teknoloji, yenilik, pratiklik, cesaret ve ekonomi kavramlarına dikkat edildi. En zorlu kısım, sahiplerin tasarıma olan cesur ve saygılı tutumunu ve uygulama sürecinde birçok yeni fikrin kullanılmasını sağlamaktı.

Sanatçılar, büyülü başkentin sanatsal stilini mekana, modern mimariye ve doğaya entegre ediyorlar. "Karmaşıklığı ortadan kaldırma ve basitliği koruma" ve "sanal ve gerçeki birleştirme" sanatsal tasavvuru, çağdaş yaşam ortamına uygun kalite yetiştirme ve içerik oluşturuyor. Bir ev, ev anlamına büründüğünde, artık sadece yaşamak için bir yer değil, yaşam süresinin bir anısı oluyor.

Proje, 2023'te A' İç Mekan, Perakende ve Sergi Tasarımı Ödülü'nde Gümüş ödül kazandı. Gümüş A' Tasarım Ödülü, üst düzey, yaratıcı ve profesyonel olarak dikkat çeken tasarımlara verilir. Bu tasarımlar, güçlü teknik özellikleri ve muhteşem sanatsal becerileriyle hayranlık uyandırır, mükemmel bir seviyede kalite sergiler ve olumlu duygular, hayranlık ve merak uyandırır.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Haochen Su
Görsel Kredileri: Image : Photographer Chen Xiang
Proje Ekibi Üyeleri: Haochen Su
Proje Adı: Light Art House
Proje Müşterisi: Haochen Su


Light Art House IMG #2
Light Art House IMG #3
Light Art House IMG #4
Light Art House IMG #5
Light Art House IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun