Apollo: Modern Lüks İç Mekanlarda Dominans Kuracak Bir Tasarım

ChromaWise Tarafından Tasarlanan Apollo, A' Mobilya Tasarım Ödülü'nü Kazandı

ChromaWise tarafından tasarlanan Apollo, modern açık alan iç mekanlarda hakimiyet kurmayı hedefleyen bir yemek masası tasarımıdır. Tasarım, Apollo 13 Ay Modülü'nden ilham alınarak oluşturulmuştur.

Apollo, minimalistik mimari form ve ince detaylar kullanarak lüksü yansıtan bir parça yaratma hedefiyle oluşturulmuştur. Sınırlı sayıda üretilen bu geometrik yemek masası, üstün kalite malzemeler ve en yüksek üretim teknolojisi standartları kullanılarak üretilmiştir. El işçiliği detayları ile dikkat çeken bu parça, en yüksek kalite seviyesini aşar ve uzun ömürlüdür.

Apollo'nun anıtsal simetrik formu, yönlendirilmiş temiz çizgiler ve hassas detaylarla güç ve başarı ile ilişkilendirilir. Apollo, çoğu modern lüks iç mekanın açık alanlarına uyum sağlayabilir ve hakim olabilir. Bu tasarım, dört kişiye kadar özel bir yemek ortamı sunar. Hızlı montaj ve demontaj imkanı sağlar, çünkü cam üst kısım, sekiz çıkıntılı direğe bağlantı elemanlarını basitçe yerleştirerek masa yapısına güvenli bir şekilde yerleştirilebilir.

Apollo, lazer kesme, torna dönüşü ve beş eksenli CNC frezeleme gibi teknolojiler kullanılarak üretilmiştir. Paslanmaz çelik parçaların dikkatli bir şekilde manuel kaynak ve taşlama işlemleri, üstün kalite parlatma veya tercihe bağlı fırçalama işlemleri uygulanmıştır. Paslanmaz çelik, ekstra dayanıklı yüksek parlaklıkta bir kaplama ile kaplanmıştır. Masa üstü için temperli cam kullanılmıştır.

Tasarım süreci, bir beş yıldızlı otel ve lüks daire iç mekanları için özel bir mobilya parçası yaratma fikriyle başladı. Üstün kalite, dayanıklı malzemeler ve en son üretim teknolojileri kullanılarak hiçbir masraftan kaçınılmadı. Ürün, yüksek düzeyde hassasiyet ve çok becerikli el işçiliği gerektirdi. Ağırlığı minimumda tutarken maksimum yapısal stabilite sağlayan açısal olarak düzenlenmiş dikdörtgen tüplerden oluşan karakteristik bir form seçildi.

Apollo, aeronotik endüstrisindeki uzmanların sinerjisi ile doğdu. Mühendislik ve tasarım, teknoloji ve el işçiliği üretiminin bir sentezi kullanıldı. Form, Apollo 13 ay modülünden ilham alınarak oluşturuldu. Anıtsal, simetrik ve minimalistik bir form sunar. Apollo, çoğu modern lüks iç mekanın açık alanlarında uyum sağlayabilir ve hakim olabilir.

Apollo, 2022'de A' Mobilya Tasarım Ödülü'nde Gümüş ödül kazandı. Gümüş A' Tasarım Ödülü, üst düzey, yaratıcı ve profesyonel olarak dikkat çekici tasarımlara verilir. Bu tasarımlar, güçlü teknik özellikleri ve mükemmel sanatsal becerileri ile hayranlık uyandırır. Mükemmel bir seviyede kalite sunar ve olumlu duygular, hayranlık ve merak uyandırır.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: ChromaWise Luxury Furniture
Görsel Kredileri: ChromaWise
Proje Ekibi Üyeleri: ChromaWise Luxury Furniture
Proje Adı: Apollo
Proje Müşterisi: ChromaWise Luxury Furniture


Apollo IMG #2
Apollo IMG #3
Apollo IMG #4
Apollo IMG #5
Apollo IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun