True Fila: Geleneksel Tungsten Işığın Modern Yorumu

Hangzhou Hangke Optoelectronics Co., Ltd. Tarafından Tasarlanan Enerji Tasarruflu ve Esnek LED Filaman Lamba

True Fila, geleneksel tungsten lambadan ilham alarak tasarlanmış bir LED filament lambadır. Antika lambalara olan piyasa talebini karşılamak ve kullanıcılara daha modern aydınlatma seçenekleri sunmak amacıyla vintage bir görsel algı oluşturmayı hedefler.

True Fila, etkili, homojen ve enerji tasarruflu iç aydınlatma sağlamak üzere tasarlanmış bükülebilir bir LED esnek filament lambadır. Esnek filament, çeşitli modelleme şemaları sunar, böylece ürünler çeşitli aydınlatma sahnelerine uygulanabilir. MiniLED'in yenilikçi teknolojisi, filamentin genişliğini 0.6mm içinde tutar, bu da ürüne daha ince bir görsel etki kazandırır.

Ürün, modifiye edilmiş FPC baz filmi kullanılan bir filament ve camdan yapılmış bir ampulden oluşur. MiniLED'in yenilikçi işleme teknolojisi sayesinde, filamentin genişliği 0.6mm'yi geçmez, bu da ürüne daha ince bir görsel etki kazandırır. Kullanıcılar, kendi ihtiyaçlarına göre uygun cam ampul stillerini ve renklerini seçebilirler. Ayrıca, filamentin renk sıcaklığını ve parlaklığını serbestçe ayarlayabilirler.

True Fila, 2021 yılında Kuzey Amerika pazarında piyasaya sürüldü. "Akkor lambaların kademeli olarak kaldırılması" ulusal politikasının uygulanmasıyla, LED ışık ampulleri devlet tarafından teşvik edildi ve enerji tasarrufu avantajları çoğu aile tarafından kabul edildi. LED filament lambalar, halka tanıdık gelen geleneksel akkor lambaların geniş açılı ışık formuna sahip olduğu için "vintage tarzı" uygulama grupları arasında popülerdir. LED filament lambaların görünümü, piyasadaki antika lambalar için talebi karşılar.

Tasarım sürecindeki en büyük zorluk, filament lambaların bükme etkisi ve ışık etkisini nasıl sağlayacağıdır. Tasarımcı, filamentin fosfor oranını optimize etti, böylece güneş benzeri bir spektral etki elde edebilir ve mükemmel bir ışık ve renk kalitesine sahip olabilir, Ra değeri 98'den büyük olabilir.

True Fila, A' Aydınlatma Ürünleri ve Aksesuarları Tasarım Ödülü'nde 2022'de Bronz ödül kazandı. Bronz A' Tasarım Ödülü, deneyimi ve kaynak kullanımını doğrulayan, sanat, bilim, tasarım ve teknolojiyi en iyi uygulamalarla birleştiren ve teknik ve yaratıcı beceriler sergileyen, yaşam kalitesini iyileştiren ve dünyayı daha iyi bir yer haline getiren olağanüstü ve yaratıcı derecede zeki tasarımlara verilir.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Hangzhou Hangke Optoelectronics Co.,Ltd.
Görsel Kredileri: Hangzhou Hangke Optoelectronics Co.,Ltd.
Proje Ekibi Üyeleri: Hangzhou Hangke Optoelectronics Co.,Ltd.
Proje Adı: True Fila
Proje Müşterisi: Hangzhou Hangke Optoelectronics Co.,Ltd.


True Fila IMG #2
True Fila IMG #3
True Fila IMG #4
True Fila IMG #5
True Fila IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun