J16 Smart: Çok Amaçlı Barkod Tarayıcı

He Chao ve Zhou Xiaoqin tarafından tasarlanan, savaş jetlerinden ilham alınan bir tasarım

He Chao ve Zhou Xiaoqin tarafından tasarlanan J16 Smart, savaş jetlerinden ilham alınarak oluşturulmuştur. Kendi geliştirdikleri PSSA/MSSA uzaktan yönetim yazılımı ve çok spektral teknoloji ile barkod tanıma hızını ve doğruluğunu artırmaktadır.

J16 Smart, savaş jetlerinden ilham alınarak tasarlanmış bir barkod tarayıcıdır. Bloklar ve kesik yüzeylerle süslenmiş görünümü, tarayıcının verimliliğini ve hızını yansıtır. Siyah, akıcı kabuk üzerinde turkuaz yeşil detaylar, zarif ve stabil görünüme canlılık katar.

Tasarımın benzersiz özelliklerinden biri, tarayıcının bir düğme ile ayarlanabilmesini sağlayan kendi geliştirdikleri PSSA/MSSA uzaktan yönetim yazılımıdır. Ayrıca, özel Soc NPU hızlandırma teknolojisi ile çözümleme hızı saniyede 20 kez olabilir. Kendi geliştirdikleri çok spektral teknoloji sayesinde, dolgu ışığı mevcut ortamı akıllıca tanır ve renkleri otomatik olarak değiştirerek tanıma doğruluğunu artırır.

Tasarım, yüksek yoğunluklu çalışma senaryolarında kullanıcı deneyimini artırmak için akıcı bir sap kullanır. Kendi geliştirdikleri çok spektral teknoloji ve yeni polarize ışık çözümü, kırık, bulanık ve yansıtıcı barkodlardan kaynaklanan aşırı pozlama, hayalet görüntü vb. sorunları çözer ve böylece tanıma hızını artırır. Ürün gövdesi, iki renkli enjeksiyon kalıplama işlemi ile yüksek mukavemetli mühendislik plastiklerinden yapılmıştır.

J16 Smart, Bluetooth 5.0 bağlantısını destekler ve AP veya PC'ye Wi-Fi üzerinden doğrudan bağlanabilir, böylece veri iletimi tabana ihtiyaç duymadan gerçekleştirilebilir. 1.5 inçlik HD dokunmatik ekran hızlı başlatmayı destekler. Ürün, perakende, tıbbi, lojistik ve imalat gibi çeşitli sektörlerde yaygın olarak kullanılabilir ve 10 saatten fazla sürekli kullanılabilir.

Tasarım, 2021 yılında Shenzhen'de başlamış ve aynı yılın Eylül ayında tamamlanmıştır. J16 Smart, 2022'de A' Wholesale, Retail Trade, Commerce and E-Commerce Design Award'da Bronz ödül kazanmıştır. Bu ödül, sanat, bilim, tasarım ve teknolojiyi en iyi uygulamalarla birleştiren, güçlü teknik ve yaratıcı becerilere sahip olan ve yaşam kalitesini iyileştiren, dünyayı daha iyi bir yer haline getiren olağanüstü ve yaratıcı tasarımlara verilir.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Wuxi iData Technology Co.,Ltd
Görsel Kredileri: Wang Dongsheng; He Chao; Zhang Lijing; Wei Jiangtao; Zhou Xiaoqin; Zhang Songlai
Proje Ekibi Üyeleri: Wang Dongsheng; He Chao; Zhang Lijing; Wei Jiangtao; Zhou Xiaoqin; Zhang Songlai
Proje Adı: J16 Smart
Proje Müşterisi: Wuxi iData Technology Co.,Ltd


J16 Smart IMG #2
J16 Smart IMG #3
J16 Smart IMG #4
J16 Smart IMG #5
J16 Smart IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun