Chia-Hui Lu'nun Yeni Sahne Sanatları Projesi: Amore

İnsan Duygularını ve Doğa Elementlerini Birleştiren Yenilikçi Bir Sanat Eseri

Chia-Hui Lu tarafından tasarlanan ve yaratılan Amore, sanatın sınırlarını zorlayan bir sahne sanatları projesidir. Bu proje, insan duygularını ve doğa elementlerini birleştirerek, Batı Klasik müziği ve performans sanatını birleştiren dramatik bir program yaratmayı hedefliyor.

Amore, sanatın çeşitli formlarını birleştirerek, performans sanatının sanatçılığını yükseltmek için yaratılan avangart bir yapımdır. Bu proje, Paul Chiang'ın resimlerini temel alarak, 3D animasyon teknikleri ile sanatı hayata geçiriyor. Yoğun piyano repertuarları, multimedya teknolojisi, çağdaş ve soyut hareketli sanatın birleşimi ile çeşitli stiller ortaya çıkıyor. Bu, duyular için bir ziyafet sunan dramatik bir müzik tabanlı performans sanatıdır.

Amore'nin gerçekleştirilmesi, çeşitli teknolojiler ve tekniklerin kullanılmasını gerektirir. Canlı performans, Ulusal Tayvan Konser Salonu'ndaki bir Steinway Piyano üzerinde gerçekleştirilir. Sahne üzerinde projeksiyonla gösterilen animasyon filmi, Maya ve After Effects gibi bilgisayar animasyonları ile oluşturulmuştur.

Amore, Chia-Hui Lu'nun duygusal dalgalanmalarını ve kültürel yetiştirilmesini bir araya getiriyor. Müzik ve sanat, bedeni, zihni ve ruhu arındırır. Ayrıca ilham verir ve yaratıcılığın iç sesini tetikler. Temalar, gelişmeler, köprüler, bölümler ve anahtarlar arasında bağlantılar, taklitler, mutasyonlar, varyasyonlar, karşıtlıklar ve genişlemeler vardır. Duygusal ve bestecilik evrimleri, sanatsal animasyonda birleştirilir, yansıtılır ve yankılanır, böylece harmonik bir akış sağlanır.

Amore'nin yaratılması, bir dizi yaratıcı, teknik ve araştırma zorluklarının üstesinden gelmeyi gerektirdi. Sanat yaratmak, bir hamilelik ve doğum gibidir. Uzun ve zahmetli bir yol olabilir, ancak meyve verdiğinde, gelecek nesilleri ilham verebilecek bir miras bırakırsınız. Canlı bir konserde çekici animasyonları müziğe eşleştirmek ve senkronize etmek, büyük karmaşıklıklar ekler. Bir resim bin kelimeye değerse, dramatik müzikle harmanlanmış bir dijital video sanatı kelimenin ötesindedir. Amore, kalbe dokunan benzersiz bir performans sanatıdır.

Amore, 2022'de A' Performing Arts, Stage, Style and Scenery Design Award'da Bronz ödül kazandı. Bu ödül, deneyim ve kaynak kullanımını doğrulayan, sanat, bilim, tasarım ve teknolojiyi en iyi uygulamalarla birleştiren, güçlü teknik ve yaratıcı becerilere sahip olan, yaşam kalitesine katkıda bulunan ve dünyayı daha iyi bir yer haline getiren olağanüstü ve yaratıcı zekice tasarımlara verilir.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Chia-Hui Lu
Görsel Kredileri: IP/ Copyright / Images / Photos / Music / Video / Animation produced and owned by Chia-Hui Lu
Proje Ekibi Üyeleri: Art Director/ Film Director/ Producer/ Screenwriter/ Visual Designer/ Sound Designer/ Recording Artist/ Pianist: Chia-Hui Lu Recording Company: Dami Music Sound Engineer: Micky Yang Visual Supervisor: Vick Wang Project Coordinator: Tang-Ting Tung Animation Company: Engine Studio Animators: Suet-Er Hee, Sara Hsiao, Gian Lee, Jian-Jhou Lin, Jeremy Huang, Wei-Che Hung, Si-Jon Chen, Kai-Wei Liu, Story Tung, Yu-Chi Lin, Kyle Yang, Ting-Ying Chao Editing Studio: Infinity Multimedia Production Company Film Editor: Yi-Hang Wong
Proje Adı: Amore
Proje Müşterisi: Chia-Hui Lu


Amore IMG #2
Amore IMG #3
Amore IMG #4
Amore IMG #5
Amore IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun