Geleceğin İçinde Yapılan Longfor Drigin Tod Link: Şehri Geleceğe Yönlendiren Yeni Model Bir Simge

Li Liu'nun Tasarladığı Satış Merkezi: Uzay İstasyonu Temalı Deneyim Merkezi

Shanghai'daki LONGFOR DRIGIN TOD LINK MADE IN Future, şehri geleceğe yönlendiren yeni model bir simge olarak karşımıza çıkıyor. Yeni bir daldırıcı kentsel geleceği temel alan bir deneyim merkezi yaratmak için kentsel uzay istasyonunu mantıksal araştırma ve geliştirme çekirdeği olarak kullanıyor. Uzay istasyonunun işleyiş biçimi, kentsel TOD geliştirmenin ileri mantığına oldukça benziyor. Bilim kurgu filmlerindeki gelecek, LONGFOR DRIGIN TOD LINK MADE IN Future deneyiminde bütün olarak sunuluyor.

Proje, geniş evrende dolaşan devasa bir uzay istasyonu olarak tasarlandı. Bu projenin tasarımcısı, uzay istasyonunun geleceğini ve saflığını yansıtmayı hedefliyor. Geniş bir metalik beyaz alan, tüm uzay istasyonu kabininin bilim ve teknoloji gelecek hissini ortaya çıkarıyor. Karanlık ve derin evrenle karşılaştırıldığında, saf beyaz renk, Aurora rengini benimser ve Aurora spektrumundaki rengi arıtır, evrendeki her zaman değişen muhteşem Nebula'yı yansıtır.

Geniş alan, üst ve alttan ayrılamaz ve metal kıvrımlı tavan, insanların gerçeklik ve hayal arasında yolculuk yapmasını sağlayan ayna ana kontrol alanını yansıtır. Merkezi ışıkla beyaz kubbe, yüksek dairesel yay ön hol arka duvarını dışarı doğru genişletir, uzay istasyonunun merkezi alanını büyük bir hacimle bağlar, sonsuz enerji iletimi sağlar ve uzay istasyonu için enerji sağlar. Göz kamaştırıcı halka, tüm konsolu ve çekirdek alanı çevreler, bu çekirdek itici güçtür. Görüş, uzay istasyonunun evren boyunca geçtiği parlak bir aurora gibidir.

Projenin teknik özelliklerine bakıldığında; su dalga panosu, ayna paslanmaz çelik, inci beyazı / hafif altın metalik doku kaplama, A seviyesi yumuşak film, hafif altın boya fırın levha, akrilik, 12 + 1.52pvb + 12 mat beyaz laminasyonlu temperli cam, beyaz yapay taş, gri / beyaz granit, 8 + 8 temperli ipek cam, GRG, püskürtme baskı halı, deri, keçe kullanılmıştır.

Proje, 2019 yılında tasarlandı ve 2020 yılında hizmete açıldı. Proje, Shanghai'nin Fengxian Bölgesi'ndeki Nanqiao yeni kasabasında yer alıyor. Proje fotoğrafları ise Ru Chu fotoğraf stüdyosu tarafından çekildi.

Proje, 2021'de A' Interior Space, Retail and Exhibition Design Award'da Altın ödül kazandı. Altın A' Design Award, tasarımcının dehasını ve bilgeliğini yansıtan harika, olağanüstü ve trend belirleyici yaratıcılıklara verilir. Bunlar, sanatı, bilimi, tasarımı ve teknolojiyi ilerleten, olağanüstü mükemmelliği temsil eden ve arzu edilen özellikleriyle dünyayı önemli ölçüde etkileyen saygın ürünler ve parlak fikirlerdir.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Liu Li
Görsel Kredileri: Project Photography: Ru Chu photography studio
Proje Ekibi Üyeleri: Chief designer:Liu Li
Proje Adı: Longfor Drigin Tod Link Made In Future
Proje Müşterisi: Liu Li


Longfor Drigin Tod Link Made In Future IMG #2
Longfor Drigin Tod Link Made In Future IMG #3
Longfor Drigin Tod Link Made In Future IMG #4
Longfor Drigin Tod Link Made In Future IMG #5
Longfor Drigin Tod Link Made In Future IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun