LN Residence: Yerel Kültürle Harmanlanmış Modern Tasarım

Guangzhou'un Yüksek Teknoloji Bölgesinde Yenilikçi Bir Yaşam Alanı

Guangzhou'nun modern bilim parkında yer alan LN Residence, yerel kültürün özünü taşıyan bir tasarımla, şehir hayatının yoğunluğuna bir soluk getiriyor.

Muchuan Xu, Minxi Cai ve Junjie Li tarafından tasarlanan LN Residence, Guangzhou'nun kentsel görünümünden ilham alıyor. Tasarım, kare kutuları tasarım öğeleri olarak kullanarak kentsel komşuluk ilişkilerini yeniden şekillendiriyor ve paylaşılan bir komşuluk alanı yaratıyor. Modern modelleme ve yeni malzeme kombinasyonları, yerel kültürel özelliklerle birleştirilerek, lobiden bara, restorana, paylaşılan alandan spor salonuna ve çok fonksiyonlu toplantı odasına kadar tüm halka açık alanlarda kendini gösteriyor.

LN Residence, LN (Lingnan) Holdings'in yüksek kaliteli hizmet veren apartman markasıdır. Guangdong Eyaleti, Çin'deki Guangzhou modern bilim parkında bulunan bu yer, Guangzhou'nun doğusundaki gelişim stratejisinin merkezi alanıdır ve yüksek teknoloji endüstrilerinin gelişimine öncülük eden bir demonstrasyon üssüdür. Residence, Lingnan'ın misafirperverliğini miras alıyor ve sadece keskin modanın sıcak yaşamını değil, aynı zamanda LN Hospitality'nin yıldız kalitesindeki hizmetini de sunuyor.

LN Residence, genç konuklara hitap etmek için genç ve yeni unsurlarla donatılmıştır. Yeni terrazzo malzemesi, maliyet avantajı, dikişsiz işaretler, rastgele renk eşleme ve güzellik gibi özellikleriyle son yılların ilk tercihi olmuştur. Her bir odada 64-140㎡ alan bulunur ve her inç alanın rasyonel kullanımını sağlayan mükemmel bir işlevsel bölgeleme vardır.

Tasarım, yaşam ve ihtiyaçlardan gelir. Projenin en temel ihtiyaçlarını karşılamak için, mekan düzenlemesi, mekanın gerçek kullanımının karmaşıklığını esnek bir şekilde göz önünde bulundurmalıdır. LN Residence projesinin komşuluk konseptine daha uygun olması için, mekansal düzenlemeye daha fazla etkileşim ve paylaşım işlevi eklenmiştir. Bu, tüketicilere daha farklı bir deneyim sunar.

Proje, Mart 2020'de başladı ve Ocak 2021'de Guangzhou Bilim Şehri'nde tamamlandı. Tasarımın altında yatan araştırma, yaşam ve ihtiyaçlardan geliyor. Tasarımcı, Guangzhou'nun kentsel görünümünden ilham alarak yerel kültürel özelliklerle birleşmeyi odak noktası haline getiriyor.

Çünkü residence odalarında bir oda bir oturma odası, iki oda bir oturma odası, üç oda bir oturma odası ve 64-140 metrekarelik alanlar bulunuyor, tasarımcıların her bir inç alanı rasyonel bir şekilde kullanarak, mükemmel işlevsel bir bölgeleme tamamlamaları, kentsel komşuluk ilişkilerini yeniden şekillendirmeleri ve farklı iş veya uzun süreli yaşam gruplarının ihtiyaçlarını karşılamaları gerekiyor.

LN Residence, 2021'de A' Interior Space, Retail and Exhibition Design Award'da Altın ödül kazandı. Altın A' Design Award, tasarımcının dehasını ve bilgeliğini yansıtan, sanatı, bilimi, tasarımı ve teknolojiyi ilerleten, olağanüstü mükemmellik gösteren ve arzulanan özellikleriyle dünyayı önemli ölçüde etkileyen harika, olağanüstü ve trend belirleyici yaratıcılıklara verilir.

Tasarımın telif hakları, 2021 yılında Vantree Design'a aittir.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Muchuan Xu
Görsel Kredileri: Copyrights belong to Vantree Design, 2021.
Proje Ekibi Üyeleri: Muchuan Xu Minxi Cai Junjie Li Shangzhao Yang Qijun Lu Lihua Chen Qiuyun Wu Honglei Song Yingxin Zhu Lingjing He
Proje Adı: Guangzhou Science City LN Residence
Proje Müşterisi: Muchuan Xu


Guangzhou Science City LN Residence IMG #2
Guangzhou Science City LN Residence IMG #3
Guangzhou Science City LN Residence IMG #4
Guangzhou Science City LN Residence IMG #5
Guangzhou Science City LN Residence IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun