Modern ve Çağdaş Sanat Dekorasyonu ile "Duygusal Yığın"

10 Points Interior Design - Feng Ya Wu'nun İç Mekan Tasarım Harikası

10 Points Interior Design - Feng Ya Wu, modern ve çağdaş tarzı zengin malzemelerle birleştirerek, rasyonel ve duygusal bir alan yaratmayı başardı. Art Deco tarzını kullanarak çok katmanlı bir yaşam alanı oluşturdu.

10 Points Interior Design - Feng Ya Wu, çeşitli malzemelerle birleşen yetenekli tasarım tekniklerini kullanarak, hem güzellik hem de işlevsellikle alanı mükemmel bir şekilde yorumladı. Açık halka açık alan, oturma odası, yemek odası ve mutfak arasında geniş ve şeffaf bir düzen oluşturdu. Geometrik çizgi unsurları, hassas malzeme stili ve düşük tonlu renk seçimleri ile alanı belirginleştirdi.

İtalyan terrazzo, fırınlanmış cam, sistem dolabı, mermer, laminat tahta, demir parçalar, laminat ahşap zemin, selofan gibi malzemelerle bu tasarımı hayata geçirdi. Yaklaşık 116 metrekarelik bir alana sahip olan bu daire, oturma odası, yemek odası, mutfak, iki yatak odası, giyinme odası, iki banyo, depo odası ve üç balkon olmak üzere bölümlere ayrılmıştır.

10 Points Interior Design - Feng Ya Wu, modern ve çağdaş dekoratif sanat, metal malzemeler, terrazzo, çapraz desen, yumuşak dekorasyon tasarımı, konut tasarımı ve alan tasarımı gibi anahtar kelimelerle bu tasarımı tanımlıyor. Bu tasarımın etkileşimi, tasarım ekibinin mükemmel aydınlatma koşullarını kullanarak geniş bir görüş modeli oluşturmak için açık bir alan yemek odası ve oturma odası tasarlamasıdır.

Proje, Aralık 2018'de Taichung, Tayvan'da tamamlandı. Tasarım ekibi, alan tasarımında zarif ve gösterişli Art Deco tarzını ana eksen olarak alarak, mermer, terrazzo, MDF kompakt tahta, çapraz desen ve diğer malzemelerin eşleşme uygulamasını kullandı. Ayrıca, tavan boyunca uzanan pencereleri kullanarak dışarıdaki güneş ışığını çekti ve ana TV duvarını oluşturmak için doğal dokulu mermer kullandı.

10 Points Interior Design - Feng Ya Wu'nun tasarım ekibi, bu projede insanlık ve sanatsal düşünceyi iç mekan tasarımında sergiledi. Mermer, terrazzo, MDF yoğun tahta, çapraz desen ve diğer malzemelerin karışımı ve eşleşmesi aracılığıyla modern ve zarif bir alan temsili oluşturdu. Alan, Art Deco tarzının vurguladığı bir atmosferi doğal olarak yayıyor.

Proje, Brad Wu Photography tarafından fotoğraflandı ve 2021'de A' Interior Space, Retail and Exhibition Design Award'da Demir ödülüne layık görüldü. Demir A' Design Award, iyi tasarlanmış, pratik ve yenilikçi yaratımlara verilir. Endüstriyel gereksinimleri karşılayan ve endüstri en iyi uygulamalarını entegre eden bu ödül, tatmin ve olumlu duygular sağlar, daha iyi bir dünya oluşturmaya katkıda bulunur.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: 10 POINTS Interior Design
Görsel Kredileri: Brad Wu Photography
Proje Ekibi Üyeleri: FENG-YA WU
Proje Adı: Stack of Sensation
Proje Müşterisi: 10 POINTS Interior Design


Stack of Sensation IMG #2
Stack of Sensation IMG #3
Stack of Sensation IMG #4
Stack of Sensation IMG #5
Stack of Sensation IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun