Yay Concept'in 4Leafs Beauty Tasarımı: Lüks ve Zarif Bir Cilt Bakım Merkezi

Yay Concept, Hong Kong'da yer alan ve özellikle olgun kadın müşterilere hitap eden, lüks bir cilt bakım merkezi olan 4Leafs Beauty'yi tasarladı.

4Leafs Beauty, sofistike bir zarafet ve ayrıcalıklı bir lüks hissiyatı yansıtan bir alan yaratmayı hedefliyor. Bu proje, huzur dolu sığınaklar yaratmak için doku ve renklerle deney yapmayı amaçlıyor.

4Leafs Beauty, Hong Kong'da bir A Sınıfı ticari binada yer alıyor. 2.200 metrekarelik bir alana yayılan merkez, bir lobi, ofis, personel odası, 3'ü lüks VIP odalar olmak üzere 14 tedavi odası, bir çalışma dolabı ve bir banyodan oluşuyor.

Yüksek kaliteli bir estetik sunmak için, tasarım unsurlarının çoğu her bölgeye özel olarak üretilmiştir. Zengin sıcak tonlar, tvidler, ahududu kırmızısı lake ve pirinç aksesuarlar, gümüş armut ağacı panelleri ve bordo şarap deri döşemeler, tüm görsel deneyime zarif bir hava katıyor.

4Leafs Beauty'nin hedef kitlesi olan olgun kadın müşterilerin lüks güzellik tedavi deneyimlerine odaklanması nedeniyle, özel mobilyalarımız, aydınlatmalarımız ve donanımlarımız, tüm alan için iyi görünümlü, yüksek kaliteli ve iyi tasarlanmış parçalar sunma misyonumuzu onurlandırıyor. Tüm özel mobilyalarımız, aydınlatmalarımız ve donanımlarımız, yüksek becerili zanaatkarlar tarafından üretilmiştir, bu da her parçanın benzersiz olduğu anlamına gelir.

Hong Kong'da sınırlı alanla başa çıkmanın ana zorluğu, işlevsellik ve estetik arasında mükemmel bir denge bulmaktır. İç mekan, bir lobi, ofis, personel odası, 3'ü lüks odalar olmak üzere 14 tedavi odası, bir çalışma dolabı ve bir banyodan oluşan tek katlı bir alanı kapsar. Zengin sıcak tonlar, tvidler, ahududu kırmızısı lake ve pirinç aksesuarlar, gümüş armut ağacı panelleri ve bordo şarap deri döşemeler, mekana lüks ve hoş bir atmosfer katıyor.

4Leafs Beauty, 2021'de A' Interior Space, Retail and Exhibition Design Award'da Demir ödülüne layık görüldü. Demir A' Design Award, iyi tasarlanmış, pratik ve yenilikçi yaratımlara verilir. Endüstriyel gereksinimleri karşılayan ve sektörün en iyi uygulamalarını entegre eden bu ödül, memnuniyet ve olumlu duygular sağlar, daha iyi bir dünya yaratmaya katkıda bulunur.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: YAY CONCEPT
Görsel Kredileri: Photographer: Daniel Luk,2021
Proje Ekibi Üyeleri: Yuna Au Yeung
Proje Adı: 4Leafs Beauty
Proje Müşterisi: YAY CONCEPT


4Leafs Beauty IMG #2
4Leafs Beauty IMG #3
4Leafs Beauty IMG #4
4Leafs Beauty IMG #5
4Leafs Beauty IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun