RE/MAX Daelim'den Yenilikçi Emlakçılık: Çift Dilli Broşür Kiti

Sang Ryu'nun Tasarımı, Emlakçıların İşini Kolaylaştırıyor

RE/MAX Daelim, emlak sektöründe fark yaratmak için tasarımcı Sang Ryu ile iş birliği yaparak, emlakçıların satış faaliyetlerini destekleyecek çift dilli broşür kitini piyasaya sürdü. Bu kit, müşteri ilişkilerini güçlendirerek komisyon oranlarını artırmayı hedefliyor.

Emlakçıların müşteri ilişkilerini güçlendirmek ve satış faaliyetlerini desteklemek amacıyla hazırlanan broşür kitinde, yaklaşık 20 emlakçının katkılarıyla oluşturulan içerikler yer alıyor. Katılımcılar, broşür için orijinal metinler ve fotoğraflar sağlayarak, çeviri edisyonlarının yayınlanmasına katkıda bulundular. Dosya klasörü ise, güncel ilanlar ve müşteri danışmanlığı için gerekli sözleşmeleri taşımak üzere tasarlandı.

Sang Ryu ve emlakçılar, broşür kitinin tasarım sürecinde kendi uzmanlık ve deneyimlerini birleştirerek, ortak bir çalışma yürüttüler. Çift dilli edisyonlar, farklı sosyoekonomik, coğrafi ve ulusal arka planlara sahip müşterilere ulaşmayı amaçlıyor. Markalı broşür ve dosya klasörü, franchise'ı güçlü bir marka olarak ve franchise sahibini güvenilir bir işletmeci olarak tanıtıyor. Broşür kitinin tasarımı, emlakçıların satış görevlerini daha geniş bir yelpazede yerine getirmelerini sağlayacak şekilde kapsayıcı olarak hazırlandı.

Tasarımcı, broşür kitini franchise marka imajını ve franchisee hizmetini iletecek şekilde gerçekleştirdi. Kapakta, franchisee'nin merkezinin bulunduğu Seul'deki Yeouido şehir manzarası tasarım motifi olarak kullanıldı. Sayfalar, sloganlar, referans haritalar, grafik figürler, alfabetik olarak indekslenmiş tablolar ve marka öğelerini içerikleri kolayca bulunabilecek şekilde navigasyon işaretleri olarak sunuyor. Broşür, ortadan iki dikişli ciltleme ile tamamlanıyor, kapak illüstrasyonlarına yer yer parlak kaplama uygulanıyor ve A4 boyutunda kağıda basılıyor, dosya klasörü ile birlikte.

RE/MAX Daelim, broşür kitini 2023 yılının Temmuz ayında Güney Kore'de piyasaya sürdü. Tasarımcı ve emlakçılar, Mart'tan Haziran'a kadar süren bir iş birliğiyle bu projenin ortak yaratımına katıldılar.

Broşür kitinin tasarımı, uluslararası emlak franchise'ı Real Estate Maximums (RE/MAX)’ın Güney Kore'deki yeni franchisee'si RE/MAX Daelim için gerçekleştirildi. Korece ve İngilizce çift dilli edisyonlar ve emlakçıların satış faaliyetlerini potansiyel müşterilere tanıtmak için bir dosya klasörü içeriyor. Emlakçılarla iş birliği içinde ilham alınarak hazırlanan tasarımcı, franchisee ürünlerinin marka iletişimini yöneterek hizmetlerini ve performanslarını pazarlamak için yönetti. Broşür, bilgilendirici içerik sunarken, dosya klasörü satış dokümanlarını barındırarak müşteri danışmanlığını kolaylaştırıyor.

2024 yılında A' Print and Published Media Design Award kapsamında Bronz ödüle layık görülen bu tasarım, deneyim ve yaratıcılığı doğrulayan, sanat, bilim, tasarım ve teknoloji alanlarında en iyi uygulamaları içeren ve yaşam kalitesini iyileştirmeye katkıda bulunan olağanüstü ve yaratıcı zekayı sergileyen tasarımlar arasında yer alıyor.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Sang Ryu
Görsel Kredileri: Sang Ryu
Proje Ekibi Üyeleri: Sang Ryu
Proje Adı: RE MAX Daelim
Proje Müşterisi: RE/MAX Daelim


RE MAX Daelim IMG #2
RE MAX Daelim IMG #3
RE MAX Daelim IMG #4
RE MAX Daelim IMG #5
RE MAX Daelim IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun