RT9000: Süper Arabalardan İlham Alan Yenilikçi Masaj Koltuğu

Shanghai Rongtai'nin Tasarım Harikası: Konfor ve Teknoloji Buluşması

Supercar estetiğinden esinlenerek tasarlanan RT9000 masaj koltuğu, kullanım kolaylığı ve işlevsellik arasında mükemmel bir denge kuruyor.

Shanghai Rongtai Health Tech Co., Ltd. tarafından tasarlanan RT9000, endüstride uzay yürüyüşünü gerçekleştirebilen ilk profesyonel masaj koltuğu olarak dikkat çekiyor. Her yaştan kullanıcıya hitap eden bu ürün, dinamik bölünmüş basınç rahatlama sistemi ve çok fonksiyonlu makas kapıları sayesinde, tam vücut germe ve rahatlama imkanı sunuyor. Gelişmiş etkileşim teknolojisiyle birleşen bu özellikler, kullanıcılara konforlu ve ilgi çekici bir deneyim vadediyor.

RT9000, ayarlanabilir makas kapıları, milimetrik düzeyde hassasiyete sahip 4D Lingxi çipi, her iki yönde daha geniş bir açı yelpazesi üzerinde adımsız ayarlama imkanı sunan esnek ray sistemi, parmak izi tanıma, 64 set hava yastığı ve akıllı uygulama bağlantısı gibi özelliklerle donatılmıştır. Ürün boyutları ise 1740 mm x 870 mm x 1243 mm olarak belirlenmiştir.

RT9000, kullanıcının vücut eğrilerine dayalı olarak farklı vücut kısımlarını kesin olarak tanımlayabilme ve masaj yoğunluğunu otomatik olarak ayarlama yeteneğine sahiptir. Dinamik bölünmüş basınç rahatlama sistemi, bacak ve ayak hareketlerinin yanı sıra kol germe işlemini mümkün kılar. 64 set hava yastığı ile birleştiğinde, kullanıcıların sağlığını iyileştirmek için kan dolaşımını teşvik eder. Ürünün tabanı, ayak masajı yoluyla kan dolaşımını teşvik eden çoklu modları destekleyen üç sıra masaj rulosu ile donatılmıştır.

Ekim 2021'de Şanghay'da geliştirilen ürün, Aralık 2023'te Çin'de piyasaya sürüldü. Geleneksel masaj koltukları genellikle sadece gövdenin arka kısmına ve bacaklara odaklanırken, RT9000, kolların ve bacakların çekilmesini yenilikçi bir şekilde gerçekleştirerek, profesyonel masaj aracılığıyla kapsamlı bir vücut rahatlaması ve yenilenmesi sağlıyor.

RT9000, masaj hizmeti sunarken uzay yürüyüşü ve zıplama gibi germe pozisyonlarını simüle ederek, büyük ölçüde homojen pazardan sıyrılıyor. Kullanıcılara zeki, kapsamlı kişiselleştirilmiş bir tam vücut masaj çözümü sunarak, modern yaşamın yaygın stres ve sağlık sorunlarını etkili bir şekilde hafifletiyor.

RT9000, kullanıcılara zeki, kapsamlı kişiselleştirilmiş bir tam vücut masaj çözümü sunuyor. Uzay yürüyüşü fonksiyonu ve makas kapıları, çeşitli açılardan çoklu vücut parçalarının germe egzersizine olanak tanıyarak, çok boyutlu masajı ve stresi hafifletmeyi mümkün kılıyor. AIM akıllı bulut sağlık sistemi, kullanıcılar için kolay kullanımlı, dikişsiz ve etkileşimli bir sağlık yönetim çözümü sunuyor.

2024 yılında prestijli A' Spor Malzemeleri, Fitness ve Rekreasyon Ekipmanları Tasarım Ödülü'nde Platin kazanan bu tasarım, olağanüstü profesyonellik, deha ve toplumsal refaha katkıda bulunan dünya çapında, olağanüstü ve son derece yenilikçi tasarımları tanır. Bir dönemin estetiğini tanımlayan ve sanat, bilim, tasarım ve teknolojinin sınırlarını ilerleten bu ödüller, üstün mükemmellik sergileyerek dünyayı daha iyi bir yer haline getirir.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Shanghai Rongtai Health Tech. Corp. Ltd
Görsel Kredileri: Shanghai Rongtai Health Tech. Corp. Ltd
Proje Ekibi Üyeleri: Xiang Li Jianning Yang
Proje Adı: Rt9000
Proje Müşterisi: Shanghai Rongtai Health Technology Corporation Limited


Rt9000 IMG #2
Rt9000 IMG #3
Rt9000 IMG #4
Rt9000 IMG #5
Rt9000 IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun