Geometrik Şıklığın Konforla Buluştuğu Tasarım: Plump

Elena Prokhorova'nın Minimalist Estetiği ve Fonksiyonaliteyi Harmanlayan Modüler Oturma Koleksiyonu

Geometrik şekillerin zarif basitliğinden ilham alan Plump koleksiyonu, kullanıcıları için gereksiz dikkat dağıtıcıları ortadan kaldıran bir tasarım sunuyor. Hem fonksiyonel hem de şık bir oturma çözümü sunan bu koleksiyon, zamansız bir tasarıma sahip.

Plump koleksiyonu, kullanıcıların her türlü görev için rahat kompozisyonlar oluşturabilecekleri modüler bir oturma çözümü sunuyor. Büyük ve küçük alanlar bu koleksiyon ile kolayca düzenlenebilir ve yaratıcılık için geniş bir alan bırakılır. Dahası, yerleşik şarj noktaları, bekleme sürelerini daha verimli hale getirerek bu sürecin sorunlarını çözüyor. Modüler tasarımı ile Plump koleksiyonu, kullanıcılara konfor ve esneklik sunuyor.

Oturma yeri, köpükten yapılmış ve kumaşla kaplanmıştır. Çerçeve, doğal kül ağacından yapılmıştır. Kullanıcının isteğine göre, modüller bir USB soketi veya bir masa ile donatılabilir. Alt taban, ya ahşap olabilir ya da döşeme kumaşı ile kaplanabilir. Bu özellikler, tasarımın teknik özelliklerini belirler.

Plump oturma koleksiyonu ile artık önemli bir konuşma sırasında telefonunuzun şarjının bitmesi konusunda endişelenmenize gerek yok. Bu koleksiyon, size neyin önemli olduğuna odaklanmanızı veya koltuklarının yumuşak kucaklamasında rahatlamanızı sağlar.

Plump koleksiyonu, kamusal yerlerde bekleme süreci sırasında kullanıcıların karşılaştığı yaygın sorunları belirlemeyi amaçlayan basit bir çalışma temelinde tasarlandı. Araştırma, kullanıcıların genellikle oturma alanı eksikliği ve şarjı bitmiş cihazlar ve telefonlarla karşılaştıklarını ortaya çıkardı. Bu sorunları çözmek için Plump koleksiyonu oluşturuldu ve her kullanıcı için bol oturma alanı ve teknolojileri için yerleşik şarj noktaları sunuyor.

Plump koleksiyonunu oluştururken, kombinasyonların hem geniş açık alanlar için hem de minimum sayıda modül veya hatta tek bir modül kullanırken uygun olması gerektiğini göz önünde bulundurmak gerekti. Bu ihtiyaç, modüllerin şeklini ve boyutlarını belirledi.

Plump modüler oturma koleksiyonu, yuvarlak ve kare şekilleri sorunsuz bir şekilde birleştiren minimalist bir tasarıma sahip. Koleksiyonun düz çizgileri, etkinlik hissi verirken, yumuşak dış hatlar rahat ve sakin bir deneyim sunar. Çeşitli modüller, hem büyük hem de küçük alanlar için her türlü kombinasyonu oluşturmayı sağlar. Plump oturma koleksiyonu ile kullanıcılar, önemli konuşmalar sırasında telefonlarının şarjının bitmesi konusunda endişelenmek yerine, rahat bir bekleme sürecinin keyfini çıkarabilirler.

2023 yılında A' Mobilya Tasarımı Ödülü'nde Gümüş ödül kazanan bu tasarım, yaratıcı ve profesyonel olarak dikkat çeken tasarımlar arasında yer alıyor. Bu tasarımlar, güçlü teknik özellikleri ve mükemmel sanatsal becerileri ile hayranlık uyandırıyor, mükemmeliyet düzeyinde bir performans sergiliyor ve olumlu duygular, hayranlık ve merak uyandırıyor.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Elena Prokhorova
Görsel Kredileri: Elena Prokhorova
Proje Ekibi Üyeleri: Elena Prokhorova
Proje Adı: Plump
Proje Müşterisi: Elena Prokhorova


Plump IMG #2
Plump IMG #3
Plump IMG #4
Plump IMG #5
Plump IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun