Shawn Goh Chin Siang'ın Yenilikçi Tasarımı: G Frothy Top 40

Malaysia'nın G Forty Top 40 Ödülleri İçin Özel Olarak Tasarlanmış Prestijli Bir Ödül

Shawn Goh Chin Siang'ın tasarımı, Malaysia'nın G Forty Top 40 Ödülleri için özel olarak tasarlanmış bir ödül olan G Frothy Top 40, başarılı liderlerin özelliklerini yansıtan benzersiz bir tasarıma sahip.

Ödül, 40 yaşın altındaki etkileyici liderlere, çağdaş iş başarıları için veriliyor. Ödülün tasarımı, başarılı bir kişinin özelliklerini tasvir etmek için meleklerin kullanımını içeriyor. Ödülün kanatları, bir kişinin liderlik yeteneğini temsil ederken, sağ el duruşu bir kişinin minnettarlığını temsil ediyor. Gümüş rengi, ödüle sofistike bir dokunuş katıyor ve onu eşsiz kılıyor.

Malaysia'da sunulan çoğu ödül genellikle benzerdir. Bu nedenle, ödülün yeniden tasarlanması, kusursuz bir ödül yaratmak için hayati öneme sahiptir. Bu ödül, Malaysia'nın G Forty Top 40 Ödülleri için özel olarak tasarlanmıştır. Başarılı bir kişinin özelliklerini tasvir etmek için meleklerin kullanımını içeren ödülün tasarımı, bu ödülü diğerlerinden farklı kılar.

Ödülün genel tasarımının kaliteli ve ikonik olması gerekiyor. Öncelikle, ödül için bir kutu var. Kraft kağıt, hem kutunun kapağı hem de iç koruması için kullanılıyor. Kutunun iç kısmının ikinci katmanı, kalın ve sert kartondan yapılmıştır. Karton, siyah renkte ve pürüzlü bir dokuya sahip olup, zarif bir his uyandırır. Baskı için sadece gümüş logonun damgalanması gerekiyor. Ödülün yapımı, elektro kaplama yüzeyli saf alaşımın kaynaklanmasını içerir. Kutunun ilk katmanını açmaktan ödülün açığa çıkmasına kadar, kesinlikle unutulmaz bir kutu açma deneyimi yaşanacak.

Ödül: W13.5cm x H14cm Kutu Kapağı :H44cm x W18cm İç Kutu : H43cm x W17cm

Malaysia'da çeşitli ödüller var. Ancak, bu ödüllerde sunulan ödüller veya madalyalar genellikle benzer ve sıradan görünümlüdür, çok fazla etki bırakmazlar. Bu nedenle, ödülün yeniden tasarlanması, unutulmaz ve kusursuz bir ödül yaratmak için hayati öneme sahiptir.

Proje, 13 Mart 2022'de Malaysia Kuala Lumpur'da başladı. Hem ambalajın hem de ödülün tasarımı için yapılan araştırmada çok çaba ve dikkat harcandı. Genel tasarım anlatısı, saygın liderlerin başarısını ve topluma olan profesyonel katkılarını savunmaktır. Bu nedenle, bir kişinin prestijli kimliğini yansıtan unutulmaz ve kusursuz bir ödül tasarımı yaratıldı.

Her iki tasarımın da ana zorluğu, bir kişinin başarı zaferini simgeleyen benzersiz bir tasarım yaratmaktır. Kutu ambalajı için yalnızca premium malzemeler kullanılırken, ödül için saf alaşım Çin'den ithal edilir çünkü Malaysia'da kolayca bulunmamaktadır.

Tüm görsel içerik hakları Shawn Goh Design Lab. Sdn Bhd.'ye aittir. Telif hakları © G Media Asia Sdn Bhd. Tüm hakları saklıdır.2022.

Bu Tasarım, 2023'te A' Ödülü, Kupa, Ödül ve Yarışma Tasarım Ödülü'nde Demir ödülüne layık görüldü. Demir A' Tasarım Ödülü: İyi tasarlanmış, pratik ve yenilikçi yaratımlara verilir. Endüstriyel gereksinimleri karşılayan ve sektörün en iyi uygulamalarını ve yetkin teknik özelliklerini entegre eden bu ödül, tatmin ve olumlu duygular sağlar, daha iyi bir dünya yaratmaya katkıda bulunur.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Shawn Goh Chin Siang
Görsel Kredileri: All imagery copyrights Shawn Goh Design Lab. Sdn Bhd.
Proje Ekibi Üyeleri: Shawn Goh Chin Siang
Proje Adı: G Forty Top 40
Proje Müşterisi: Shawn Goh Chin Siang


G Forty Top 40 IMG #2
G Forty Top 40 IMG #3
G Forty Top 40 IMG #4
G Forty Top 40 IMG #5
G Forty Top 40 IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun