iDwell: Gayrimenkul Yönetimini Kolaylaştıran Devrim Niteliğinde Bir CRM Yazılımı

Maria Roen tarafından tasarlanan iDwell, gayrimenkul yönetimini otomatikleştiren ve işleri kolaylaştıran özel bir CRM yazılımıdır.

300 trilyon dolarlık değeriyle dünyanın en büyük sektörlerinden biri olan gayrimenkul sektörü, hala muhafazakar ve atalet içinde. Üçüncü taraf bir müteahhit tarafından konut, ticari veya endüstriyel gayrimenkullerin günlük denetimi olan gayrimenkul yönetimi, genellikle mülk yöneticilerinin günlük onarımlar ve sürekli bakım ve onarım işlemlerinden sorumlu olması anlamına gelir.

Mülk yönetimi karmaşık ve streslidir. Yöneticiler büyük miktarda bilgi, belge ve yüklenici ile çalışır. iDwell, gayrimenkul yönetimi için özel olarak tasarlanmış bir CRM yazılımıdır. Rutin süreçleri otomatikleştirir ve işlerinizi kolaylaştırır. Bakım talepleri, tam e-posta ve iletişim entegrasyonu, otomatik iş akışı ve ayrı kiracı ve mülk sahibi uygulamaları gibi özellikler içerir.

Yeniden tasarım için Sketch, Figma, Adobe XD, After Effect ve Miro gibi araçlar kullanıldı. Ayrıca, deneyimi tasarlamak için kullanıcı yolculuk haritaları ve kullanıcı hikayeleri gibi birçok araştırma aracı kullanıldı.

iDwell, gayrimenkul ve mülk yönetimi için SaaS CRM-Software geliştiren uluslararası bir PropTech startup'tır. Ana sayfada, kullanıcılar analitikler, açık görevler ve talepler, okunmamış mektuplar ve bir haber akışı ile özelleştirilebilir bir gösterge panelini görüntüleyebilir. Büyük miktarda veriyle çalışmak için, kullanıcı esnek bir filtre sistemini kullanabilir.

iDwell uygulamasıyla, kiracılar ve sahipler, kiralama sözleşmeleri, EPC'ler veya GSC'ler gibi önemli belgelere erişebilir. Müşteri değerlendirmeleri, hizmetinizi optimize etmenize yardımcı olacak değerli geri bildirimler sağlar. Tüm iletişim kanalları, e-postalar, uygulama, Dijital Haber Panosu ve ERP sisteminiz tek bir platformda toplanır.

İlk aşamada, mevcut tasarımı analiz ettik ve kullanıcılarla röportajlar yaptık. Yöneticilerin karşılaştığı birçok sorun bulduk, ayrıca pazarı ve rakipleri analiz ettik. Toplanan bilgi ve geri bildirimlere dayanarak, sorunların kapsamının farkına vardık ve hipotez oluşturup test etmeye başladık. Süreçte, yeniden tasarımı sonlandırmadan önce çok sayıda A/B testi yaptık.

iDwell'in amacı, gayrimenkul yönetimi için gerekli tüm işlevleri ve özellikleri sağlamaktır. Platformun tüm işlevlerini, büyük verileri ve analitikleri bir sayfada yerleştirmek, düzeni aşırı yüklememek ve kullanıcılarımız için sezgisel bir etkileşim oluşturmak zorlu bir görevdi. Karmaşık bilgileri basitleştirmek ve mükemmel bir kullanıcı yolculuğu oluşturmak için geniş bir zaman harcamamız gerekti.

Gayrimenkul yönetimi karmaşık ve streslidir. Yöneticiler büyük miktarda bilgi, belge ve yüklenici ile çalışır. iDwell, gayrimenkul yönetimi için özel olarak tasarlanmış bir CRM yazılımıdır. Rutin süreçleri otomatikleştirir ve işlerinizi kolaylaştırır. Bakım talepleri, tam e-posta ve iletişim entegrasyonu, otomatik iş akışı ve ayrı kiracı ve mülk sahibi uygulamaları gibi özellikler içerir.

2023 yılında A' Interface, Interaction and User Experience Design Award'da Bronz ödül kazanan bu tasarım, sanat, bilim, tasarım ve teknolojiyi en iyi uygulamalarla birleştiren, güçlü teknik ve yaratıcı becerilere sahip olan ve yaşam kalitesine katkıda bulunan, dünyayı daha iyi bir yer haline getiren tasarımlara verilir.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Maria Roen
Görsel Kredileri: Maria Roen
Proje Ekibi Üyeleri: Maria Roen
Proje Adı: iDWELL
Proje Müşterisi: Maria Roen


iDWELL IMG #2
iDWELL IMG #3
iDWELL IMG #4
iDWELL IMG #5
iDWELL IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun