Yenilikçi Bir Yaklaşımla Cerrad, Smart Design Expo ve Yuka Studio'dan Güçlü Tasarım

Ürün Sergisi Olarak Modern ve Yaratıcı Bir Yaklaşımla Seramik Karoların Sunumu

Monumentalizm, geometrik ve organik formlar, çeşitli desenler ve renkler, doğa ve seramikten ilham alınarak yaratılan bu tasarım, seramik karoların modern ve yaratıcı bir şekilde sunulmasını hedefliyor.

Cerrad, Smart Design Expo ve Yuka Studio tarafından tasarlanan bu 315 m2'lik sergi alanı, büyük formatlı seramik karoların iç mekan dekorasyonu ve sıradışı bir sanat formu olarak kullanılmasına yönelik yenilikçi bir yaklaşım sunuyor. Stand, modern bir showroom olarak hizmet verirken, aynı zamanda çok sayıda iş alanını birleştiriyor ve uluslararası iletişimi kolaylaştırıyor.

Standın tasarımı son derece modern ve şeffaf. Standın zemin ve duvarları için Cerrad Grubu'ndan büyük formatlı porselen taş karolar kullanıldı. Tasarımcılar, ilgi çekici bir Eye-catcher kurulumu olan, Ceppo Nuovo karolarıyla bir kemerli duvar öngördüler. Stand, karo sergisi, multimedya, müşteri toplantısı ve teknolojik olanaklar olmak üzere belirli bölgelere ayrıldı.

Yenilikçi ve işlevsel çözümlerin kullanılması, günlük yaşamın konforunu artıran ve aynı zamanda mükemmel tasarımıyla etkileyen bir ev sağladı. Doğanın olağanüstü gücüne odaklanmak, sıradışı ve daha kişiselleştirilmiş, daha güzel ev ve ticari mekanlar yaratmak için bol miktarda ilham sundu.

Projenin süresi ve tasarımın nerede yapıldığına dair notlar, Cersaie, Bologna 2022, İtalya 26-30/09/2022 olarak belirtilmiştir. Tasarımın altında yatan araştırma, ziyaretçilere açık modern bir stand tasarlandığını ve her detayın dikkate alındığını belirtiyor.

Tasarımın yaratılmasında karşılaşılan zorluklar arasında, ziyaretçilerin mimarlık, sanat, seyahat, moda ve güzellik tutkularını iç mekanlarımızın dünyasına taşıyan bir standa yolculuğa çıkmalarını sağlamak yer alıyor. Sunulan son koleksiyonlar, çeşitlilikleri ve çok sayıda renk ve formatları nedeniyle her odaya mükemmel bir şekilde uyuyor.

315 m2'lik sergi alanı, seramik karoların sunumu için tasarlandı. Tasarımcılar, büyük formatlı seramik karoların iç mekan dekorasyonu ve sanat eseri formunda kullanılmasına yönelik bir yaklaşım önerdiler. Tasarlanan stand, insanın karakterini ifade eden, duygular uyandıran ve harekete geçmeye ilham veren bir showroom gibi oldu. Ziyaretçiler, birçok yeni gres karosunun teklifiyle tanışma fırsatı buldular. En moda tasarımlar ve büyük formatlarda çeşitli yüzeylere sahip yenilikçi ürünler sunuldu.

Bu Tasarım, 2023 yılında A' Interior Space, Retail and Exhibition Design Ödülü'nde Bronz ödül kazandı. Bronz A' Design Ödülü, deneyim ve kaynak kullanımını doğrulayan, yaratıcı ve zekice tasarımlara verilir. Sanat, bilim, tasarım ve teknolojide en iyi uygulamaları içerirler, güçlü teknik ve yaratıcı becerilere sahiptirler ve yaşam kalitesine katkıda bulunarak dünyayı daha iyi bir yer haline getirirler.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Cerrad Design Team
Görsel Kredileri: Cerrad
Proje Ekibi Üyeleri: Cerrad, Smart Design Expo, YUKA Studio
Proje Adı: Powerful Design
Proje Müşterisi: Cerrad Design Team


Powerful Design IMG #2
Powerful Design IMG #3
Powerful Design IMG #4
Powerful Design IMG #5
Powerful Design IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun