Paloma Sanchez'dan Doğanın Mucizesini Kutlayan "Core" Kolye

Doğanın Olağanüstü Sürecinden İlham Alan, El Yapımı, Tek Tasarım Bir Mücevher

Doğanın en nadide hazinelerinden biri olan taşların oluşum sürecinden ilham alan Paloma Sanchez, "Core" adını verdiği kolye tasarımıyla, bu olağanüstü süreci kutluyor. Kendine has özellikleri ve benzersiz tasarımıyla dikkat çeken bu kolye, doğanın güzelliğini ve harikalarını anımsatan zamansız bir hazine.

Core, taşların oluşum sürecinden ilham alıyor. Bu doğal elementlerin maruz kaldığı yoğun basınç ve sıcaklık, gözlerimizi büyüleyen muhteşem hazinelere dönüşüyor. Kolyenin tasarımının temelini oluşturan da tam olarak bu süreç. Kolyenin merkezinde, bu sürecin sonucunda doğanın sunduğu doğal güzelliğin zirvesini temsil eden nefes kesici bir 2.5 karat doğal Sri Lanka pembe safiri bulunuyor. Bu değerli taş, tüm değerli taşlar gibi, zamanla yavaş yavaş büyüyen ve doğanın bize sunduğu arzulanan bir hazine.

Bu güzel safiri tamamlayan iki silikon örneği, bu taşların doğduğu dünyanın kabuğunu temsil ediyor. Bu örnekler, koyu renkleri ve kaba dokularıyla, safirin parlak pembe rengi ve pürüzsüz yüzeyiyle keskin bir kontrast oluşturuyor. Birlikte, bu elementler, taşların oluşum sürecini kutlayan gerçekten olağanüstü bir mücevher parçası oluşturuyor. Kolye, doğanın güzelliği ve harikalarının zamansız bir hatırlatıcısı, yıllar boyu değer verilecek ve hayranlıkla bakılacak bir hazine.

Core, el yapımı, tek tasarım bir kolye olup, pembe safir çekirdeği tutan iki silikon örneği içeriyor. Tasarım, 18 ayar "erimiş" altın aksesuarlar ve 18 ayar altın zincir özellikleri taşıyor. Kolye, bir mum döküm tekniği kullanılarak elde yapılmıştır. Mineraller, renk veya berraklık artırıcı herhangi bir işleme tabi tutulmamıştır. Malzemeler arasında 18 ayar altın, saf silikon örnekleri ve doğal bir Sri Lanka Pembe Safiri bulunmaktadır.

Core, iki silikon örneği arasında kendine yer bulan ve sanki taşı kırarak ışığı görmek için yer açan bir Sri Lanka doğal pembe safir çekirdeği bulunan, el yapımı, tek tasarım bir kolye. Tasarım, 18 ayar erimiş görünümlü altın aksesuarlar ve 18 ayar altın zincir özellikleri taşıyor. Yuvarlak parlak kesim Pembe Safir 2.5 karat, kolyenin merkezinde yer alıyor. Tasarım, taşların oluşumunun özünü görsel olarak çarpıcı bir şekilde yakalıyor.

Core, 2023'te A' Mücevher, Gözlük ve Saat Tasarımı Ödülü'nde Gümüş ödül kazandı. Gümüş A' Tasarım Ödülü, üst düzey, yaratıcı ve profesyonel olarak dikkat çekici tasarımlara verilir. Bu tasarımlar, güçlü teknik özellikleri ve muhteşem sanatsal becerileriyle hayranlık uyandırır, mükemmel bir seviyeyi temsil eder ve olumlu duygular, hayranlık ve merak uyandırır.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Paloma Sanchez
Görsel Kredileri: Image #1: Creator Paloma Sanchez The Art of Jewelry, Core, 2021. Image #2: Creator Paloma Sanchez The Art of Jewelry, Core back, 2021. Image #3: Creator Paloma Sanchez The Art of Jewelry, Core model 1, 2021. Image #4: Creator Paloma Sanchez The Art of Jewelry, Core model 2, 2021. Video Credits: Creator Paloma Sanchez The Art of Jewelry, Core, 2021.
Proje Ekibi Üyeleri: Paloma Sanchez
Proje Adı: Core
Proje Müşterisi: Paloma Sanchez


Core IMG #2
Core IMG #3
Core IMG #4
Core IMG #5
Core IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun