Simba Sonison Baby Products Co., Ltd.'dan Yenilikçi Ürün: Udi H1

Yeni Ebeveynlerin Hayatını Kolaylaştıran Buharlı Sterilizatör ve Kurutucu

Simba Sonison Baby Products Co., Ltd., yeni ebeveynlerin günlük hayatını kolaylaştırmak için tasarlanmış bir ürün olan Udi H1'i piyasaya sürdü. Bu intuitif tasarımlı buharlı sterilizatör ve kurutucu, bebek besleme ekipmanlarını sterilize etme ve kurutma işlemlerini basitleştiriyor.

Udi H1, yeni ebeveynlerin sezgisel yargılarını kullanmalarına olanak sağlar. Kullanıcıların, sterilizatör ve kurutucuyu kullanmayı öğrenmek için yardım talep etmelerine veya kullanım kılavuzuna başvurmalarına gerek kalmadan, bebeklerinin besleme ekipmanlarını sterilize edebilmeleri ve kurutabilmeleri için davranış bilimlerini uygular. Bu ürün, her gün tekrarlanan biberon sterilizasyon görevlerini - biberonları dikkatlice yıkamaktan, büyük sepete yüklemeye, parçaları birleştirmeye ve cihazı doğru bir şekilde çalıştırmaya kadar - sezgisel bir makineye dönüştürür.

Udi H1, yeni ebeveynlere, besleme ile ilgili olmayan ancak günlük besleme işlemlerine yardımcı olan bir destek sunar. Kullanıcıların, bebeklerinin besleme ekipmanlarını kullanım kılavuzuna ihtiyaç duymadan sterilize edip kurutabilmeleri için sezgisel bir tasarıma sahiptir. Net ve özlü görünümü, ruh halini yükseltir ve dekora uyum sağlar. Patentli benzersiz su dökme köşesi, sepeti çıkarmakla uğraşmayı ortadan kaldırır. Ultra sessiz çalışma özelliği sayesinde sessiz bir yatak odasında bile kullanılabilir. 360° Cyclo-buhar sterilizasyonu, 7 dakika içinde %99,9 mikrobu öldürür. Her yöne hava üfleyen özelliği ile 40 dakika gibi kısa bir sürede kurutma işlemi tamamlanır, böylece her besleme için biberonlar kuru ve steril kalır.

Udi H1, mutfak veya yatak odası gibi mekanlara uyum sağlayan basit bir görünüme sahiptir. Mat yüzey tercih edilmiştir çünkü üzerinde su kalmaz ve toz toplamaz. İç kısmındaki parlak yüzey, su izi veya leke bırakmaz. Kare şekli sayesinde Udi H1, yuvarlak kaplardan daha fazla alan tasarrufu sağlar - ultra geniş iç kısmı 9 tam boy biberon alabilir. Yeni ebeveynler, gece yatmadan önce biberonları toplu halde sterilize edebilirler ve böylece önlerindeki besleme seanslarına hazırlık yapabilirler. Yönlendirme gerektirmeyen kapak, küçük sepet ve ana sepet ile birlikte, parçaları bir araya getirmek için hizalama gerektirmez.

Udi H1, 360° Cyclo-buhar sterilizasyonu ile 7 dakika içinde %99,9 zararlı mikrobu yok eder. Üç patent ile donatılmıştır: belirlenmiş kolay su dökme alanı, kurutma hızını %20 artıran omnidirectional hava çıkış ızgarası ve ayarlanabilir toz geçirmez kayar kapak. Su dökme köşesi, sepeti çıkarmakla uğraşmayı ortadan kaldırır ve önceki cihazların geleneksel su dökme yöntemini geliştirir. Otomatik modda kurutma süresi 40 dakikaya indirilmiştir. Döngü, biberonları içeride kurutarak tamamlanır ve böylece bakterilerin büyümesi zorlaşır.

Udi H1'in geliştirilmesi, bir bebekle yaşamı daha insancıl hale getirmek için gerçekleştirildi. Tekrarlanan görevleri sezgisel bir yaklaşıma dönüştürmek gerekiyordu. Ebeveynlerin, yıkanmış biberonları sepete yükledikten sonra, onları su damlamadan tabana taşıyamadıklarında özellikle sinirlendiklerini gördük. Bu durum üzerine, kullanışlı bir damla tepsisi fikri ortaya çıktı. Araştırmamız ayrıca, kurutma sürelerinin seçilebilir olmasını sağladı; böylece birkaç küçük aksesuar veya tam yük biberon olsun, eşyalar kolayca kurutulabilir - sterilizasyon ve kurutma performansını optimize ederken zaman ve enerji tasarrufu sağlar.

Udi H1, tekrarlanan görevleri sezgisel bir yaklaşıma dönüştürür. Yeni ebeveynlerin, bebeklerinin besleme ekipmanlarını evrensel kullanıcı arayüzüne dayalı sezgisel bir şekilde sterilize etmelerine ve kurutmalarına olanak sağlar. Patentli su dökme köşesi, sepeti çıkarmakla uğraşmayı ortadan kaldırır. 360 derece Cyclo-buhar sterilizasyonu, 7 dakika içinde %99,9 mikrobu öldürür. Normal bir konuşmadan daha sessiz çalışır, bu sayede yatak odasında ultra sessiz bir şekilde çalışır. Her yöne hava üfleyen özelliği ile döngü, biberonları içeride kurutarak tamamlar ve bu da bakteri büyümesini önler.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Simba Sonison Baby Products Co., Ltd.
Görsel Kredileri: Image #1: Sonison Baby Products Co., Ltd., Udi H1, 2022. Image #2: Sonison Baby Products Co., Ltd., Udi H1, 2022. Image #3: Sonison Baby Products Co., Ltd., Udi H1, 2022. Image #4: Sonison Baby Products Co., Ltd., Udi H1, 2022. Image #5: Sonison Baby Products Co., Ltd., Udi H1, 2022. Video Credits: Sonison Baby Products Co., Ltd., Udi H1, 2022.
Proje Ekibi Üyeleri: Simba Sonison Baby Products Co., Ltd.
Proje Adı: Udi H1
Proje Müşterisi: Simba Sonison Baby Products Co., Ltd.


Udi H1 IMG #2
Udi H1 IMG #3
Udi H1 IMG #4
Udi H1 IMG #5
Udi H1 IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun