Yeni Çağın Kadınları İçin Tasarlanmış "Şarkı Sana" Projesi

Oppein Home Group Inc. Tarafından Tasarlanan Kişiye Özel Mobilya Projesi

Yeni çağın kadınları, bağımsızlık, özgürlük ve huzur arayışı içinde kendilerini geliştirmeye odaklanıyorlar. Bu bağlamda, onların tercih ettiği renkler, şekiller ve malzemeler kullanılarak, hassas bir yaşamın ihtiyaçlarına ve zevklerine hitap eden bir alan yaratılıyor. Bu romantik, zarif ve kapsayıcı proje, kadınların kendi değerlerini anlamalarına, kendilerini özgürleştirmelerine ve daha iyi bir hale gelmelerine yardımcı olacak.

Yeni çağın entelektüel kadınları için tasarlanan bu alan, kadın psikolojisini tamamen göz önünde bulundurarak, zarif, romantik bir Fransız retro tarzı oluşturmak için ızgara ve klasik çizgiler gibi çizgi elementlerle tamamlanan yumuşak tonlar kullanıyor. Sertlik ve yumuşaklık arasında bir denge sağlayan tasarımı, modern kadınların gücünü ve güzelliğini yansıtıyor. Özel çalışma odası ve sosyalleşme işlevi sağlayan mutfak gibi çok fonksiyonlu alanlar, özgür bir yaşam tarzını mümkün kılıyor.

Projenin gerçekleştirilmesinde iki UV tahtası yoğun bir şekilde kullanılmıştır. Bir tanesi, parlak bir yüzey elde etmek için ithal UV boyası ile rulo ve akış kaplama işlemi ile kaplanmıştır. Diğer tahta ise, UV boyası ile rulo kaplama işlemi kullanılarak ve UV sertleştirme ile bebek cildi gibi bir doku ve parmak izi ve leke direnci sağlamıştır. Işık şeritleri, formaldehit salınımı olmadan ve sakinler ve çevre dostu olan oluklu yapıya gömülerek yapıştırıcı yerine kullanılmıştır.

Yeni çağın kadınlarının işlevsel ve duygusal ihtiyaçlarını göz önünde bulunduran bu proje, dikkatleri hızla çekmek ve kararlılık ve cesaret hissi vermek için cesurca kırmızıyı kullanıyor. Özel çalışma odası ve sosyalleşme işlevi sağlayan mutfak gibi çok fonksiyonlu alanlar, uygun bir trafik akışı ve rafine depolama sistemi sağlayarak kadınlar için iyi bir ev yaşam deneyimi sunuyor.

Proje, Ocak 2022'de Guangzhou'da başlatıldı, Aralık 2022'de Guangzhou'da tamamlandı ve Mart 2023'te Çin'de başlatılması planlandı. Kaliteli malzemeler sayesinde, duvar panosu ve dolapların yüzeyi yumuşak bir dokuya ve doğal, rahat bir görsel hisse sahip. İnce desenler, yüksek sınıf bir his verir. Bu özenli tasarım, mantıklı bir alan yaratmaya yardımcı olur ve detay odaklı kadın psikolojisine daha iyi hizmet eder.

Projenin büyük boyutu, görünümünün şekillendirilmesini büyük ölçüde sınırlıyor. Bunu çözmek için, bu proje, ızgaraları ve su tahtasını ustaca birleştirerek, alanın şekli için daha fazla olasılık yaratıyor. Geleneksel, monoton duvar panosu stilinden vazgeçerek, Fransız tarzının dekoratif çizgilerini ve dengeli tasarımı olan vitrinleri kullanıyor, böylece yeni çağın kadınlarının tercih ettiği sade, minimalist bir yaşam tarzına katkıda bulunuyor.

Proje, renkler, şekiller, malzemeler ve ışıkların romantik, zarif bir tarz için incelikle tasarlandığı bir alan sunuyor. Sonuç olarak, modern kadınlar için güç hissi ile birlikte coşku ve sakinliğin bir arada olduğu son derece feminen bir alan ortaya çıkıyor. Bu, yeni çağın bağımsız, bilge, hassas ve entelektüel kadınlarının kendine bilinçli ve kendini ifade etme hakkında bir projedir.

2023 yılında A' Interior Space, Retail and Exhibition Design Award'da Bronz ödül kazanan bu tasarım, sanat, bilim, tasarım ve teknolojiyi en iyi uygulamalarla birleştiren, güçlü teknik ve yaratıcı becerilere sahip, yaşam kalitesine katkıda bulunan ve dünyayı daha iyi bir yer haline getiren tasarımlar için ödüllendirilmiştir.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Oppein Home Group Inc.
Görsel Kredileri: Oppein Home Group Inc.
Proje Ekibi Üyeleri: Shao Jia Li Yunlong Liu Huang Liu Lian Xie Yanting
Proje Adı: Song For You
Proje Müşterisi: Oppein Home Group Inc.


Song For You IMG #2
Song For You IMG #3
Song For You IMG #4
Song For You IMG #5
Song For You IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun