3D Buildmesh: Mimarlık ve Sanatın Buluştuğu Yeni Nesil Dolma Kalem

Chungsheng Chen ve Enyang Chen'in Yenilikçi Tasarımı: 3D Baskı Teknolojisi ile Üretilen Dolma Kalem

Yazma sanatının kralı olan dolma kalemler, dijitalleşen ve plastikleşen dünyamızda klasik bir değer taşıyor. Chungsheng Chen ve Enyang Chen, bu değeri modern teknoloji ile birleştirerek, mimari estetikten ilham alınan bir dolma kalem tasarladı.

3D Buildmesh, Londra'daki dünyaca ünlü bir simge olan 30 St Mary Ax'ın dengesi, simetrisi, yüksekliği ve çizgi duygusundan esinlenerek tasarlandı. Bu dolma kalem, sanatsal değeri olan zarif ve sıcak bir yazma aracı oluşturmak için mimari estetik yapı sistemini kullanıyor.

3D Buildmesh'in benzersiz özellikleri, mimari yapı unsurlarının entegrasyonu ve 316 kalite tıbbi sınıf paslanmaz çelik malzeme kullanılarak üretilmiş olmasıdır. Bu, kalem gövdesini desteklerken aynı zamanda hafif, kullanışlı, zarif ve düzgün bir görünüm sağlar. Üretim sürecinde malzeme tüketimini azaltır ve özelleştirme ile küçük ölçekli üretim imkanı sunar.

3D Buildmesh, çevre dostu elektrokaplama teknolojisi ile kaplanmış 316L tıbbi sınıf paslanmaz çelikten üretilmiştir. Üretim sürecinde, eklemeli imalat veya metal 3D baskı teknolojisi kullanılmıştır. Bu, dolma kalemin hafif ve kullanışlı olmasını sağlar.

3D Buildmesh, mimari yapı unsurlarının entegrasyonu ve 316 kalite tıbbi sınıf paslanmaz çelik malzeme kullanılarak üretilmiş olmasıdır. Bu, kalem gövdesini desteklerken aynı zamanda hafif, kullanışlı, zarif ve düzgün bir görünüm sağlar. Üretim sürecinde malzeme tüketimini azaltır ve özelleştirme ile küçük ölçekli üretim imkanı sunar.

3D Buildmesh, 2023 yılında A' Art and Stationery Supplies Design Award'da Demir ödülüne layık görüldü. Bu ödül, iyi tasarlanmış, pratik ve yenilikçi yaratımlara verilir. Sektörün en iyi uygulamalarını ve yetkin teknik özelliklerini entegre ederler, tatmin ve olumlu duygular sağlarlar, daha iyi bir dünya oluşturmaya katkıda bulunurlar.

3D Buildmesh, Chungsheng Chen ve acdesign International Co.,Ltd tarafından 2021 yılında telif hakları ile korunmaktadır. Bu yenilikçi dolma kalem tasarımı, sanat, mimari, tasarım, inovasyon ve teknolojiyi bir araya getirerek yaşam tarzımıza yeni bir boyut katıyor.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: ChungSheng Chen
Görsel Kredileri: Image#1~Image#5: Photographer EnYang Chen Video Credit: Editor TingYuan Lin
Proje Ekibi Üyeleri: ChungSheng Chen EnYang Chen TingYuan Lin Tainan University of Technology Product Design Dept Acdesign Associates International Co.,Ltd ITRI Southern Region Campus
Proje Adı: 3D Buildmesh
Proje Müşterisi: ChungSheng Chen


3D Buildmesh IMG #2
3D Buildmesh IMG #3
3D Buildmesh IMG #4
3D Buildmesh IMG #5
3D Buildmesh IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun