Altocumulus Işık: Modern Aydınlatmanın Yeniden Tanımlanması

Jun Wang'ın Olağanüstü Tasarımı, Aydınlatma Deneyimini Yeniden Şekillendiriyor

Altocumulus Işık, Jun Wang tarafından tasarlanan ve doğanın büyüsünü evinize taşıyan bir aydınlatma ürünüdür. Yağmur bulutunun şeklini alan ve yağmur damlası gibi sarkan lamba ipi anahtarı ile kullanıcıya canlı bir aydınlatma deneyimi sunar.

Altocumulus Işık, alüminyum ve cam ampullerden yapılan bir lambadır. LED ampuller kolayca değiştirilebilir ve düz bir yüzeye sahiptir. Bu malzemeler, verimli, uygun fiyatlı ve kolayca monte edilebilir özelliklere sahiptir. Lamba, evin tamamı için modern aydınlatmayı yeniden tanımlayan bir cam ve çelik karışımıdır. Oyunbaz bir alegori ile sınırsız olasılıkları somutlaştırır.

Jun Wang'ın tasarımı, kullanıcılarına geceleyin sakin ve rahatlatıcı bir aydınlatma atmosferi yaratır, günlük yaşamın stresini hafifletir. Lamba, insanları oyunbaz estetik ışık armatürleriyle kendi alanlarını tanımlamaya teşvik eder. Bu eşsiz tasarım, çocuklardan yetişkinlere geniş bir tercih yelpazesine hitap ederken, cömert tasarımı çoğu iç tasarıma uygundur.

Altocumulus Işık, 2023 yılında A' Aydınlatma Ürünleri ve Aksesuarları Tasarım Ödülü'nde Bronz ödül kazanmıştır. Bronz A' Tasarım Ödülü, deneyim ve kaynak kullanımını doğrulayan, olağanüstü ve yaratıcı zekasıyla öne çıkan tasarımlara verilir. Sanat, bilim, tasarım ve teknolojide en iyi uygulamaları içerirler, güçlü teknik ve yaratıcı beceriler sergilerler ve yaşam kalitesine katkıda bulunurlar, dünyayı daha iyi bir yer haline getirirler.

Proje, 2022 yılında Çin'de başlamış ve aynı yılın Ekim ayında tamamlanmıştır. Tasarımın gerçekleştirilmesi sürecinde Jun Wang'a Zhenghua Hu, Yuxi Mao, Jiangyang Zhao, Xin Wang ve Yang Yang gibi isimler yardımcı olmuştur. Altocumulus Işık, modern aydınlatmayı yeniden tanımlayan ve evinize doğanın büyüsünü taşıyan bir tasarımdır.

Altocumulus Işık, cam ve çelikten yapılmış, tüm eviniz için modern aydınlatmayı yeniden tanımlayan muhteşem bir karışımdır. Eşsiz ve oyunbaz alegorisi ile bu lamba, sınırsız olasılıkları somutlaştırır ve doğal bir atmosfer yaratır. Yağmur bulutunun şeklini alan Altocumulus Işık, herhangi bir odaya biraz hava katacak bir ifade parçasıdır. Yağmur damlasını anımsatan asılı ışık ipi anahtarı, lambanın çekici ve canlı aydınlatma deneyimine katkıda bulunur.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Jun Wang
Görsel Kredileri: Jun Wang
Proje Ekibi Üyeleri: Zhenghua Hu Yuxi Mao Jiangyang Zhao Xin Wang Yang Yang
Proje Adı: Altocumulus
Proje Müşterisi: Jun Wang


Altocumulus IMG #2
Altocumulus IMG #3
Altocumulus IMG #4
Altocumulus IMG #5
Altocumulus IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun