Çay ve Çay: Shenzhen Huathink Tasarım Co., Ltd Tarafından Oluşturulan Çarpıcı Bir Marka İmajı

Çay ve Çay, Çinli bir içecek markasıdır ve pazarlama stratejisi Çin çay latte'si üzerine odaklanmıştır.

Çay ve Çay, marka imajını güçlendiren ve tüketicinin markayı kolaylıkla tanımasını sağlayan dikkat çekici bir logo ve renk paletine sahip. Bu marka, Shenzhen Huathink Tasarım Co., Ltd tarafından oluşturulmuştur.

Çay ve Çay'ın logosu, "Çay ve Çay" yazısını ve Arapça "2" numarasını içerir. Bu logo, çay yaprağı ile entegre olduğunda markanın belirgin bir görünüm kazanmasını sağlar. Açık, göz alıcı bir renk şeması ve ambalaj tasarımı ve perakende gösterimleri gibi unsurları bilgilendiren basit bir stil dilinin kombinasyonu ile Çay ve Çay'ın görsel görünümü yüksek marka tanıma başarır.

Logo, tüm uzantılara uygulanır ve logonun bir süper sembol haline gelmesi, tüketicilerin markayı tanıma oranını artırır. Ambalaj, çay kategorilerini ayırt etmek için renkli renkler kullanır, böylece tüm marka gençleşir. Marka imajının yükseltilmesi ile Çay ve Çay markasının kalitesi artmıştır.

2018 yılında Çin'deki ilk Çay ve Çay resmi olarak açıldı. Günümüzde içecek pazarında birçok çeşitli içecek bulunmaktadır. Çay ve Çay, orijinal ve yenilikçi ürünler sunmayı taahhüt eder, tüketicilere daha fazla ve farklı seçenekler sunar, bu da Çay ve Çay'ın ürün değerini yansıtır. Çin Çay Latte'si: Piyasayı böler ve rekabet kategorisini tanımlar.

Marka, 2021 yılında Çin'in Shenzhen kentinde başladı. Şu anda Shenzhen'de yedi mağaza ve Şanghay'da üç mağaza bulunmaktadır. Her şeyin sırasını, odak noktasını ve amacını anlamamız gerektiğini her zaman bilmemiz gerekiyor. Bizi, tüm şeylerin nihai amaca hizmet ettiği mottosuna uyan bir yöntemi her planlama ve tasarım aşamasına uygulayın.

Çay ve Çay, prestijli A' Design Ödülü'nün kazananıdır. Bu Tasarım, 2023 yılında A' Grafik, İllüstrasyon ve Görsel İletişim Tasarım Ödülü'nde Bronz kazandı. Bronz A' Design Ödülü : Mükemmel ve yaratıcı zekâyı onaylayan tasarımlara verilir. Sanat, bilim, tasarım ve teknoloji en iyi uygulamalarını içerirler, güçlü teknik ve yaratıcı beceriler sergilerler ve yaşam kalitesini artırırlar, dünyayı daha iyi bir yer haline getirirler.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: YongQing Liu
Görsel Kredileri: Image: Shenzhen Huathink Liu Yongqing Brand Design
Proje Ekibi Üyeleri: Shenzhen Huathink Liu Yongqing Brand Design
Proje Adı: Tea and Tea
Proje Müşterisi: YongQing Liu


Tea and Tea IMG #2
Tea and Tea IMG #3
Tea and Tea IMG #4
Tea and Tea IMG #5
Tea and Tea IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun