Hocan Healthy: Guangzhou Cheung Ying Design Co. Ltd. Tarafından Tasarlanan Yenilikçi Sağlık Teknolojisi Ürünleri

Hydrojen Sağlık Bakımı Üzerine Odaklanan Akıllı Teknoloji Ürünleri

Guangzhou Cheung Ying Design Co. Ltd. tarafından tasarlanan Hocan Healthy, 'hidrojenli içme suyu, hidrojen solunumu ve hidrojen sağlık bakımı' etrafında akıllı teknoloji ürünleri geliştiriyor. Markanın endüstriyel özelliklerini becerikli bir şekilde ifade eden ve su ile hidrojen arasındaki değişim sürecini pozitif ve negatif şekillerle gösteren bir logo tasarladılar.

Hydrojen ve oksijen sağlık teknolojisi endüstrisinin bir sağlayıcısı olarak, güncellenmiş 'Hocan Healthy' genel görsel etkisi açısından özlü, modern ve teknoloji dolu. Üç boyutlu dinamik estetiğin marka kişiliğini iletmekte artan rolüyle, logo sadece iş ve sanatın bir arada var olduğu bir imaj sembolü haline gelmiyor, aynı zamanda dijital iletişim için daha uygun hale geliyor ve görünmez bir şekilde daha derin bir marka bilinci oluşturuyor.

Logo ve görsel sistem, dijital ve basılı medyanın farklı boyutlarına uygun olacak şekilde vektör formatında tasarlandı. Herhangi bir ürünün yanlış üretimini önlemek için kapsamlı bir marka logo rehberi hazırladık. Bu tasarım, birleşik bir marka imaj sistemi oluşturuyor. Erken aşamada, tasarım sürecinde ve uygulamada, marka ruhu her zaman var olabilir ve tasarım ve işçilik arasındaki en güçlü işbirliği ile ayrılmaz hale gelir.

Proje, 2021 yılının Nisan ayında Guangzhou'da başladı ve 2021 yılının Ekim ayında Guangzhou'da tamamlandı ve Kasım 2021'de Guangzhou'da sergilendi. Tasarım sürecinde, aynı alandaki çoğu markanın düzensizlik, yavaşlık ve zayıflık belirtileri gösterdiği ve marka bilincinin eksik olduğu analiz edildi. Bu nedenle, Hocan Healthy kapsamlı bir yükseltme yaşadı ve yeni görsel kimlik, üç boyutlu bir formda sunuldu, inovasyona olan inancını tanımlamak için güçlü bir görsel çapa kurdu ve tüketicilere modern ve taze bir görsel deneyim sundu.

Projenin en zorlu kısmı, soyut fikirleri etkili bir şekilde görselleştirecek ve markanın mizacını ve içeriğini yorumlayacak uygun bir tasarım dilini bulmaktı. Hocan Healthy, hidrojen sağlık bakımı etrafında akıllı teknoloji ürünleri geliştiriyor. Logo tasarımında, su ile hidrojen arasındaki değişim sürecini pozitif ve negatif şekillerle gösteriyor ve markanın endüstriyel özelliklerini becerikli bir şekilde ifade ediyor. Logo, farklı malzemeler ve süreçlerdeki değişimler açısından sürekli olarak iki boyutlu ve üç boyutlu arasında geçiş yapabilir, ancak her zaman tanınabilir kalır. Esnek üç boyutlu şekli canlılık ve olasılık doludur.

2022 yılında A' Graphics, Illustration and Visual Communication Design Award'da Bronz ödülüne layık görülen bu tasarım, deneyimi ve kaynak kullanımını doğrulayan, yaratıcı ve zekice tasarımlar için verilir. Sanat, bilim, tasarım ve teknolojide en iyi uygulamaları içerirler, güçlü teknik ve yaratıcı beceriler sergilerler ve yaşam kalitesinin iyileştirilmesine katkıda bulunurlar, dünyayı daha iyi bir yer haline getirirler.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Guangzhou Cheung Ying Design Co., Ltd.
Görsel Kredileri: Guangzhou Cheung Ying Design Co., Ltd.
Proje Ekibi Üyeleri: Creative Director: Zhiji Dong Designer: Lu Gu
Proje Adı: Hocan Healthy
Proje Müşterisi: Guangzhou Cheung Ying Design Co., Ltd.


Hocan Healthy IMG #2
Hocan Healthy IMG #3
Hocan Healthy IMG #4
Hocan Healthy IMG #5
Hocan Healthy IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun