Galaxy Serisi: Wang Lu'nun Modern ve Klasik Tasarımı Buluşturan Mobilya Serisi

Galaxy Serisi, geleneksel klasik tarzın zarafetini modern tasarımın sadeliği ile birleştirerek ev atmosferine hem zarafet hem de modernlik katıyor.

Ev, sıcak, romantik ve zarif olması gereken bir yerdir. Hayatımızın değerli anılarını yakalayan bir alan. Galaxy serisi, minimalist bir dönüşle retro bir atmosfer yaratmayı hedefliyor, gereksiz süslemeler yerine sadeliği vurguluyor. Gereksiz elementlerin çıkarılmasıyla ev atmosferi daha rahat ve konforlu hale geliyor, insanların gerçekten dinlenebileceği bir alan yaratılıyor.

Galaxy serisi, geleneksel kemerli yapının düzleştirilmesi ve daha akıcı bir yaklaşım benimsenmesiyle, hem zarif hem de modern bir ev atmosferi yaratıyor. Dolap gövdesi, entegrasyon ve sürdürülebilirliğe odaklanarak tasarlanmıştır ve ev kullanımına uygun çevre dostu bir toz püskürtme teknolojisi kullanılmıştır. Hem dolap gövdesi hem de kapı şekli, zarif ve minimalist uzun çizgilerle tasarlanmıştır ve kapıdan tavana kadar olan cam kapılar üç boyutlu olarak hassas bir şekilde oyulmuştur, bu da tüm alana ayrıntılı bir doku ekler.

Galaxy serisi, bir TV dolabı, yan masa, kitaplık, dolap ve vestiyer içerir. Her bir parça, yaşam alanınızı zenginleştirecek ve evinize sofistike bir dokunuş katacak şekilde tasarlanmıştır. Serinin renk paleti, herhangi bir ev alanına uygun olan zengin, atmosferik ve doygun bir yeşili içerir. Bu tasarım, tüm yaş ve cinsiyetlerden sakinlere hitap edecektir.

Sistem mobilya ürünlerinin çekirdeği, işlevsellik ve kullanım sıklığını, sakinlerin alışkanlıklarıyla dengede tutmaktır. Galaxy serisi, belirli ihtiyaçlara hizmet eden bağımsız alanlar sunar, böylece işlev ve kullanım sıklığı arasındaki denge korunur. Açık oturma odası ve yemek odası, misafir ağırlama, okuma, ses/video eğlencesi, yemek yeme ve içme sahnelerini göz önünde bulunduran karmaşık bir işlevsel alan oluşturur. Bölme net olup depolama tamamen küçük depolama, büyük depolama, sık kullanılan depolama ve yedek depolama olarak ayrılmıştır.

Galaxy serisi, Nisan 2022'de başlamış ve Ocak 2023'te Çin'de tamamlanacak bir projedir. Bu tasarım, A' Mobilya Tasarım Ödülü'nde Bronz kazanmıştır. Bronz A' Tasarım Ödülü, deneyim ve kaynak kullanımını doğrulayan, sanat, bilim, tasarım ve teknoloji alanında en iyi uygulamaları içeren, teknik ve yaratıcı becerileri güçlü olan ve yaşam kalitesinde iyileştirmelere katkıda bulunan, dünyayı daha iyi bir yer haline getiren olağanüstü ve yaratıcı tasarımlara verilir.

Galaxy serisi, minimalizm temelinde klasik duygulardan türetilmiştir. Kentsel rafine insanlar, stil ve atmosfere meraklıdır ve hafif yöntemin zarafeti ve romantizmi, mevcut insanların mizacı ve atmosferiyle daha çok uyuşmaktadır. Gri ana ton olarak kullanılırken, gri ve mavi renklerle sakin bir şekilde süslenmiştir, böylece alanda neşe ve sıcaklık aranmaktadır. Dokunsal bir deneyim yaratmak ve klasik ve rafine bir ifade oluşturmak için sanat camı kullanılır. Nokta, çizgi ve yüzeyin karşıtlığı, daha atmosferik, daha rafine ve atmosferik bir ev yaratır.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Wang Lu
Görsel Kredileri: wang lu
Proje Ekibi Üyeleri: wang lu
Proje Adı: Galaxy
Proje Müşterisi: Wang Lu


Galaxy IMG #2
Galaxy IMG #3
Galaxy IMG #4
Galaxy IMG #5
Galaxy IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun