Snow Zero: Z Kuşağı İçin Sonsuz Keyif Sunan Bir Tasarım

China Resources Snow Breweries Ltd. tarafından tasarlanan Snow Zero, gençlerin kalplerini fethedecek bir paketleme tasarımına sahip.

Snow Zero, düşük alkol ve düşük kalorili bir sert köpüklü su olup, paket tasarımı, sert köpüklü suyun tüketildiği sürece sonsuz mutluluk saatleri anlamına gelen sonsuzluk sembolünü içerir. Ayrıca, şişeler üzerindeki illüstrasyonlar, öncü görsel sanatlar olan Dışavurumculuk ve Memphis temel alınarak özenle tasarlanmıştır, bu da estetik açıdan güçlü bir çekicilik yaratır.

China Resources Snow Breweries Ltd. tarafından tasarlanan Snow Zero, gençlerin kalplerini fethedecek bir paketleme tasarımına sahip. Sert köpüklü su, "Zero" adı altında, gece yarısını simgeleyen ve yeni bir günün başlangıcını kutlayan bir anlam taşır. Zero'nun sürekliliği, sonsuzluk sembolü ile somutlaştırılır ve sert köpüklü suyun sunduğu bitmeyen keyfi ifade eder. Daha güçlü bir estetik çekicilik için, 0 rakamı 3D sıvı metal font etkisi alır, bu da paket tasarımının tüketim senaryolarına daha yakından uymasını sağlar.

Zero, Z kuşağına adanmış düşük alkol ve düşük kalorili bir sert köpüklü sudur. Paket tasarımı, sert köpüklü suyun tüketildiği sürece sonsuz mutluluk saatleri anlamına gelen sonsuzluk sembolünü içerir. Ayrıca, şişeler üzerindeki illüstrasyonlar, öncü görsel sanatlar olan Dışavurumculuk ve Memphis temel alınarak özenle tasarlanmıştır, bu da estetik açıdan güçlü bir çekicilik yaratır.

Alüminyum kutu ve cam şişe kullanılarak üretilen bu tasarım, şişe ve kutu boyutlarına dikkat ederek, tüketicinin deneyimini en üst düzeye çıkarır. Şişe 288 ml ve yüksekliği 222 mm, kutu ise 330 ml ve yüksekliği 145 mm'dir.

Özgün tasarımı ve etkileyici görsel sanatları ile Zero, alkol paketlemesi, Z kuşağı, sert köpüklü su, öncü görsel sanat ve 3D sıvı metal font etkisi gibi anahtar kelimelerle tanımlanabilir. Tasarım ekibi Dong Yan, Weixi Zhou ve Yu Zhai'den oluşmaktadır.

Özgün su damlası şekli sayesinde, her iki şişe ağız kısmından birleştirilebilir ve yeni bir sonsuzluk sembolü oluşturabilir. Bu ince şekil tasarımı, her tüketicinin sosyalleşme ve diğerleriyle etkileşim kurma şeklini yeniden tanımlar. Tasarım ve geliştirme süreci Eylül 2021'de Pekin'de başladı ve Ağustos 2023'te Çin pazarına sunulacak.

Z kuşağının tercihleri göz önünde bulundurularak, tasarım ekibi sert köpüklü suyu ZERO olarak adlandırdı. ZERO, Z kuşağına streslerini ve maskelerini çıkarıp, boş zamanlarında gerçek kişiliklerini göstermeleri için bir zihinsel habitat oluşturmayı hedefliyor.

Projenin zorluğu, esasen aynı ürünlerin kalabalık pazarında nasıl öne çıkacağı ve tüketim senaryolarında tüketicilerin dikkatini nasıl çekeceği idi. Bu amaçla, paket tasarımı, ürünün düşük kalorili ve ferahlatıcı tadını görsel olarak iletmek için 0 rakamına 3D sıvı metal font etkisi uygular, oldukça çarpıcı ve etkileyicidir. Çeşitli sanat stillerinin illüstrasyonları da ZERO'nun ne olabileceğini yeniden yorumlamak için kullanılır, bu da geleceğe yönelik tutarlı bir hava yayar.

2023 A' Ambalaj Tasarımı Ödülü'nde Gümüş Ödül kazanan bu tasarım, üstün yaratıcılık, profesyonel mükemmellik ve yenilikçi özellikleri ile öne çıkmaktadır. Bu tasarımlar, güçlü teknik özellikleri ve mükemmel sanatsal becerileri ile hayranlık uyandırır, mükemmel bir seviyede mükemmellik sergiler ve olumlu duygular, hayranlık ve merak uyandırır.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: CHINA RESOURCES SNOW BREWERIES
Görsel Kredileri: CHINA RESOURCES SNOW BREWERIES
Proje Ekibi Üyeleri: Dong Yan Weixi Zhou Yu Zhai
Proje Adı: Snow Zero
Proje Müşterisi: CHINA RESOURCES SNOW BREWERIES


Snow Zero IMG #2
Snow Zero IMG #3
Snow Zero IMG #4
Snow Zero IMG #5
Snow Zero IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun