Ev ve Ofisler İçin Yenilikçi Tasarım: Wall-O

Gregoire Gurtner'ın Tasarladığı Wall-O, Konfor ve Gizlilik Sunan Bir Duvar Koltuğu

Boş bir duvarı dönüştürme fikriyle başlayan Wall-O projesi, konforlu bir oturma alanı ve bir gizlilik kapsülü olarak hizmet ediyor. Minimalist tasarımı ve çevre dostu malzemeleri ile dikkat çeken bu ürün, evlerde, ofislerde veya bekleme odalarında kullanılabiliyor.

Wall-O, geniş bir duvarı dönüştürmek ve rahatlamak için bir oturma alanı oluşturmak fikriyle doğdu. Gurtner Gregoire tarafından tasarlanan bu ürün, duvara monte edilebilen bir koltuk olarak dikkat çekiyor. Görünür bir sabitleme olmadan, hafif ve sade bir tasarım sunan Wall-O, alışılmadık bir oturma alanı olarak merak uyandırıyor.

Wall-O, zekice tasarlanmış ve şık bir duvar kapsülü olarak karşımıza çıkıyor. Evde, ofiste veya bir bekleme odasında, sizi gürültüden ve meraklı gözlerden koruyan bir koz olarak hizmet ediyor. Geri dönüştürülmüş PET gövdesi ve en yüksek kalitede ekolojik tekstil iç mekanı sayesinde Wall-O, çevre dostu bir ürün. Radikal ve minimalist çizgileri, rahat hissetmek ve zihninizi özgür bırakmak için ideal bir alan sunmayı amaçlayarak incelenmiştir.

Wall-O, duvarınıza basitçe monte edilir. PET keçe yumuşak akustik zarfı, size bir koz gibi kendinizi içine daldırmanızı teşvik eder. Çevresel sesin emici etkisi, hemen size huzur ve çıplak konfor sunar.

Proje, Kasım 2020'de Grandvillard'da (CH) başladı. İlk prototip Şubat 2022'de atölyelerden çıktı ve nihai versiyon Haziran 2022'de tamamlandı. Ağustos 2022'de Avrupa Ürün Tasarım Ödülleri'nde bir ödül aldı.

Wall-O, bir A' Mobilya Tasarım Ödülü kazandı. Bronz A' Tasarım Ödülü, olağanüstü ve yaratıcı becerileri olan tasarımlara verilir. Sanat, bilim, tasarım ve teknoloji en iyi uygulamalarını içeren bu ödül, güçlü teknik ve yaratıcı becerileri sergiler ve yaşam kalitesine katkıda bulunur, dünyayı daha iyi bir yer haline getirir.

Wall-O, akıllı ve şık bir duvar kapsülüdür. Evde, ofiste veya bir bekleme odasında, sizi gürültüden ve meraklı gözlerden koruyan bir koz olarak hizmet eder. Geri dönüştürülmüş PET zarfı ve en yüksek kalitede çevre dostu tekstil iç mekanı sayesinde Wall-O, çevre dostudur. Radikal ve minimalist çizgileri, rahatça yerleşmek ve zihninizi özgür bırakmak ve güvende hissetmek için ideal bir alan sunmayı amaçlar.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Grégoire Gurtner
Görsel Kredileri: Frédéric Grangier
Proje Ekibi Üyeleri: Grégoire Gurnter Développement technique : Girsberger Custom Furniture
Proje Adı: Wall O
Proje Müşterisi: Grégoire Gurtner


Wall O IMG #2
Wall O IMG #3
Wall O IMG #4
Wall O IMG #5
Wall O IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun