Flycat: Wei Sun Tarafından Tasarlanan Yenilikçi Marka Kimliği

Basitliğe Doğru Yolculuk: Modern Teknoloji ve Çok Boyutlu Yaratıcılıkla Şekillenen Bir Marka

Wei Sun tarafından tasarlanan Flycat, ağız sağlığı teknolojileri üzerine odaklanan bir marka. Markanın yeni yüzü, basit ve net çizgilerle modern teknoloji hissi yaratırken, çeşitli genişletme biçimleriyle marka görüntü sistemini yeniden inşa ediyor ve markanın canlılığını yeniden şekillendiriyor.

Flycat'ın tasarımı, markanın "F" harfini güçlendirerek ve markanın süper tanıma sembolü olarak çıkararak başlar. İleriye dönük ritmi, işletmenin girişimci ruhunu yansıtırken, genel hiyerarşi hissi yaratılır ve marka özellikleri vurgulanır. Tasarım, "Basitliğe Doğru Yol" estetik felsefesini kullanarak net ve güçlü sembolik özellikler oluşturur, modern teknoloji hissi sunar ve tanıma sembollerine çoklu olasılıklar ve şekil değiştirme yeteneği kazandırır.

Wei Sun, Flycat'ın diğer tasarımlardan farkını ve bu tasarımın güçlü ve benzersiz özelliklerini şu şekilde açıklıyor: "Flycat, ağız sağlığı teknolojilerine odaklanan bir markadır. İnovasyonla gelişimi yönlendirir ve geleceğin hayal gücünü mevcut formda sınırlamaz. Yeni marka yükseltmenin, kalıpları kırabileceği, marka görsel sistemini yeniden yapılandırabileceği ve çeşitli genişletme biçimlerinde markanın canlılığını yeniden şekillendirebileceği umulmaktadır."

Flycat'ın marka logosu, "F" harfini tanıma sembolü ve yardımcı element olarak kullanır. Bu, posterler, ofis malzemeleri ve ürünler gibi çeşitli uygulama biçimlerine uygulanabilir. Marka IP görüntüsü, markadan türeyen bir türevdir ve farklı medyanın iletişimine ve uygulamasına uygulanabilir. Bu, markanın çekirdek rekabet gücünü artırır.

Proje, 2021 yılının Temmuz ayında Shenzhen'de başladı ve 2022'nin Ocak ayında Shenzhen'de tamamlandı. İnternet çağının değişen trendiyle birlikte, diş sağlığı teknolojisi markalarının, çok konuşulan ve dostça bir IP imajı oluşturması gerekiyor. Marka ve tüketici grupları arasındaki iletişim aracı olarak, çeşitli biçimlerde değişikliklere dayanabilir ve marka için sürekli olarak içerik çıktısı sağlayabilir.

Wei Sun, Flycat'ın tasarımında karşılaştığı zorlukları şu şekilde açıklıyor: "Marka logosu, hiyerarşi ve bireysellik hissi yaratır ve marka farklılaşmasını oluşturur. Tekrarlanan inceleme ve denemelerden sonra, daha modern bir estetik anlayışa sahip olur. Marka adından türeyen marka IP taşıyıcısı, kedi, teknolojik unsurlarla nasıl birleştirileceği ve markanın benzersiz sözcüsü haline geleceği ve markanın özel DNA'sını oluşturmanın zor bir sorun olduğunu belirtiyor."

Flycat, A' Graphics, Illustration and Visual Communication Design Award 2023'te Demir ödülüne layık görüldü. Bu ödül, iyi tasarlanmış, pratik ve yenilikçi yaratımlara verilir. Endüstri en iyi uygulamalarını ve yetkin teknik özellikleri entegre ederler, tatmin ve olumlu duygular sağlarlar, daha iyi bir dünya oluşturmaya katkıda bulunurlar.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Wei Sun
Görsel Kredileri: Image #1-#5: Designer,Wei Sun,2021 Designer,Mingran Wu,2021 3D modeling renderer,Jiaying Zheng,2021
Proje Ekibi Üyeleri: Wei Sun
Proje Adı: Flycat
Proje Müşterisi: Wei Sun


Flycat IMG #2
Flycat IMG #3
Flycat IMG #4
Flycat IMG #5
Flycat IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun