Multifonksiyonel Vakum Yalıtımlı Bardak: Çocukların İçme İhtiyaçlarını Farklı Yaşlarda Karşılayan Çift Kapaklı Tasarım

Shanghai Bocheng Marka Planlama Co. ,Ltd tarafından tasarlanan bu ürün, çocukların farklı yaşlardaki içme ihtiyaçlarını karşılamak için çift kapak tasarımına sahip bir termos.

Anneler genellikle bu tür bardakların yalnızca belirli bir süre boyunca çocuklar tarafından kullanılabildiğini, bu nedenle maliyet etkin olmadığını düşünür. Ancak Thermos, çocukların içme ihtiyaçlarını karşılamak için daha uzun ömürlü bir çift kapaklı yalıtımlı bardak tasarladı. Bardağa eklenen saplar ve kayışlar, farklı kullanım senaryoları için uygundur, böylece daha maliyet etkin hale gelir.

Ürünün sıcak ve soğuk yalıtım özelliği, bebeklerin bardaktan süt içerken rahat bir sıcaklık hissetmelerini sağlar, bu da kışın soğuk veya yazın sıcak olup olmadığına bakılmaksızın geçerlidir. Çift kapak tasarımı, farklı yaşlardaki çocukların içme ihtiyaçlarını karşılamak için pipetli kapak ve doğrudan içme kapağının alternatif olarak kullanılmasını sağlar. Değiştirilebilir saplar ve kayışlar, farklı senaryolarda kullanılabilir: saplar evde, kayışlar ise dışarıda kullanılır. Şeffaf kapak, çocuklarınızın su tüketimini gözlemlemeyi kolaylaştırır.

Bardak, Austenite 316L paslanmaz çelikten yapılmıştır. Kapak, gıda sınıfı polipropilen malzemelerden yapılmıştır; conta halkası ve kenarlık ve pipet, hepsi silikondan yapılmıştır. Bu malzemelerin kullanılması, ürünün dayanıklılığını ve kullanım ömrünü artırır.

105mmx84mmx295mm boyutlarındaki bu ürün, çocukların farklı yaşlardaki içme ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmıştır. Çift kapak tasarımı, farklı yaşlardaki çocukların içme ihtiyaçlarını karşılamak için pipetli kapak ve doğrudan içme kapağının alternatif olarak kullanılmasını sağlar. Değiştirilebilir saplar ve kayışlar, farklı senaryolarda kullanılabilir: saplar evde, kayışlar ise dışarıda kullanılır.

Çocukların termal bardaklara olan ihtiyaçları, daha uzun hizmet ömrü ve çeşitli senaryolarda kullanımı gerektirir. Marka, sürekli tüketici araştırması ve anketler sonucunda, evde kullanım için saplar, dışarıda kullanım için bir kayış ve doğrudan içme kapağı gibi daha çekici özelliklere sahip bu yeni model çocuk bardağını piyasaya sürdü.

Ürün, çocukların farklı yaşlardaki içme ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmıştır. Çift kapak tasarımı, farklı yaşlardaki çocukların içme ihtiyaçlarını karşılamak için pipetli kapak ve doğrudan içme kapağının alternatif olarak kullanılmasını sağlar. Değiştirilebilir saplar ve kayışlar, farklı senaryolarda kullanılabilir: saplar evde, kayışlar ise dışarıda kullanılır. Şeffaf kapak, çocuklarınızın su tüketimini gözlemlemeyi kolaylaştırır.

Ürün, 2023 yılında A' Bebek, Çocuk ve Çocuk Ürünleri Tasarım Ödülü'nde Demir ödülüne layık görüldü. Demir A' Tasarım Ödülü, iyi tasarlanmış, pratik ve yenilikçi yaratımlara verilir. Endüstriyel gerekliliklere ve en iyi uygulamalara entegrasyonları, yetkin teknik özellikleri, tatmin edici ve olumlu hisler sağlamaları ve daha iyi bir dünya oluşturmaya katkıda bulunmaları nedeniyle saygı görürler.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Thermos (China) Housewares Co., Ltd.
Görsel Kredileri: Photographer Hongcheng Yu, Multifunctional Vacuum Insulation Cup, 2020
Proje Ekibi Üyeleri: Qiaoli Sun Ling Li Hongcheng Yu Dajun Liu
Proje Adı: Multifunctional Vacuum Insulation Cup
Proje Müşterisi: Thermos (China) Housewares Co., Ltd.


Multifunctional Vacuum Insulation Cup IMG #2
Multifunctional Vacuum Insulation Cup IMG #3
Multifunctional Vacuum Insulation Cup IMG #4
Multifunctional Vacuum Insulation Cup IMG #5
Multifunctional Vacuum Insulation Cup IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun