Epichust: Akıllı Atölye Operasyon Platformu

4Paradigm UED tarafından tasarlanan Epichust, AI ve IoT teknolojilerini temel alan bir üretim hattı operasyon platformudur.

Epichust, kullanıcıların üretim görünümünü planlama, lojistik, sipariş uygulama, ekipman gibi birçok görünüme ayırabileceği bir platformdur. Bu, karmaşık göstergelerin sunumuna net ifadeler sağlar. Aynı zamanda, sistem, üretim süreci bilgilerine dayalı olarak akıllı programlama gerçekleştirebilir ve sorunun keşfinden çözümüne kadar olan kapalı döngünün verimliliğini artırabilir.

Ürün, kullanıcılara dört seviyeli bir operasyon görselleştirme sistemi sunar. Bu, kullanıcıların üretim sürecinin şeffaf olmaması sorununu çözmesine ve üretim riskini azaltmasına yardımcı olabilir. Bu ürünün 4 görünümü vardır: planlama, lojistik ve sipariş izlenebilirliği ve cihaz. Her görünüm seviyesinin farklı bir sunum odak noktası ve pürüzsüz bir geçiş deneyimi vardır. Ayrıca, her spesifik üretim hattını görselleştirerek kullanıcılara kapsamlı bir verimlilik ve deneyim iyileştirmesi sunarız.

3D modelleme aracılığıyla, üretim süreci, lojistik süreç ve üretim hattı iş istasyonları simüle edilir ve analiz edilir. Kullanıcının işlemini kolaylaştırmak için, ürün, arayüzün tasarımını tüm yönleriyle, işlem modu, etkileşim modu ve işlem akışı dahil olmak üzere dikkate almıştır. Görsel tasarım açısından, renk eşleştirmeye dikkat edilir, böylece arayüzün genel etkisi güzel ve rahattır. Grafik görselleştirme açısından, sezgisel, net ve anlaşılır veri grafiklerine dikkat edilir.

Ürün, kontrol edilebilir ve görünür bir üretim süreci gerçekleştirmeyi hedefler. Çok seviyeli görselleştirme aracılığıyla, bu ürün üretim sürecinin durumunu gerçek zamanlı olarak izleyebilir, kullanıcıların üretim sürecindeki sorunları anlamalarına ve hızlı kararlar almalarına yardımcı olabilir, böylece üretim verimliliğini artırabilir. Tüm üretim sürecinin şeffaflığı, kullanıcıların üretim sürecinde kaynak kullanımını daha doğru bir şekilde değerlendirmelerine de yardımcı olabilir, böylece üretim verimliliğini ve kalitesini artırır ve uzun vadeli kurumsal gelişme için sağlam bir temel oluşturur.

Atölye üretimi, son derece karmaşık ve büyük bir içerik sürecidir ve kullanıcılar genellikle çok sayıda farklı türde veri panelini izlemek zorunda kalır, bu durumda makul bir sınıflandırma ve sayfa mantığı odak noktası son derece önemlidir. Bu ürünün 4 görünümü vardır: planlama, lojistik ve sipariş izlenebilirliği ve cihaz. Her görünüm seviyesinin farklı bir sunum odak noktası ve pürüzsüz bir geçiş deneyimi vardır. Ayrıca, her spesifik üretim hattını görselleştirerek kullanıcılara kapsamlı bir verimlilik ve deneyim iyileştirmesi sunarız.

Epichust akıllı atölye operasyon platformu, AI ve IoT teknolojileri üzerine kurulu bir üretim hattı operasyon platformudur. Bu platformda, kullanıcılar üretim görünümünü planlama, lojistik, sipariş uygulama, ekipman ve daha fazlası gibi birçok görünüme ayırabilir, karmaşık göstergelerin sunumuna net ifadeler sağlar. Aynı zamanda, sistem, üretim süreci bilgilerine dayalı olarak akıllı programlama gerçekleştirebilir ve sorunun keşfinden çözümüne kadar olan kapalı döngünün verimliliğini artırabilir.

Epichust, 2023 yılında A' Interface, Interaction and User Experience Design Award'da Platinum ödülüne layık görüldü. Platinum A' Design Award, dünya çapında, olağanüstü ve son derece yenilikçi tasarımları tanır. Bu ödül, bir dönemin belirleyici estetiğini, sanat, bilim, tasarım ve teknoloji sınırlarını ilerletir, mükemmellik sergiler ve dünyayı daha iyi bir yer haline getirir.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: 4Paradigm UED
Görsel Kredileri: Image #1 : Creator (Design Director) Yun Xu, (Design Manager) Wei Wang, (Designer) Zhaojun Liang, Yuxuan Wang, Mian Chi, Production Operation Overview, 2023 Image #2 : Creator (Design Director) Yun Xu, (Design Manager) Wei Wang, (Designer) Zhaojun Liang, Yuxuan Wang, Mian Chi, Order tracking page, 2023 Image #3 : Creator (Design Director) Yun Xu, (Design Manager) Wei Wang, (Designer) Zhaojun Liang, Yuxuan Wang, Mian Chi, Production line visualization, 2023 Image #4 : Creator (Design Director) Yun Xu, (Design Manager) Wei Wang, (Designer) Zhaojun Liang, Yuxuan Wang, Mian Chi, Visualization of production plan, 2023 Image #5 : Creator (Design Director) Yun Xu, (Design Manager) Wei Wang, (Designer) Zhaojun Liang, Yuxuan Wang, Mian Chi, Device collaboration page, 2023
Proje Ekibi Üyeleri: Designer:Zhaojun Liang Designer:Yuxuan Wang Design Director:Yun Xu Design Manager:Wei Wang Designer:Mian Chi
Proje Adı: Epichust
Proje Müşterisi: 4Paradigm UED


Epichust IMG #2
Epichust IMG #3
Epichust IMG #4
Epichust IMG #5
Epichust IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun