Magic Büyüme Sandalyesi: Çocukların Büyümesine Eşlik Eden Yenilikçi Tasarım

Hangzhou Buddy Buzzy Co., Ltd. tarafından tasarlanan Magic Büyüme Sandalyesi, çocukların büyümesine eşlik eden bir yemek sandalyesi olarak öne çıkıyor.

Magic Büyüme Sandalyesi, doğumdan itibaren, çocukluk dönemi ve yetişkinliğe kadar kullanılabilen bir yemek sandalyesi olarak tasarlandı. NanoFix kullanılan emiş alanı, çocukların hareketli davranışları sonucu oluşabilecek dağınıklıkları önlemek için tabak ve kaselerin yerinde kalmasını sağlıyor. Tek elle çıkarılabilen manyetik tepsisi, çocukların güvenli ve rahat olmasını sağlarken ebeveynlerin hayatını da kolaylaştırıyor.

Hangzhou Buddy Buzzy Co., Ltd. tarafından tasarlanan Magic Büyüme Sandalyesi, çocukların büyümesine eşlik eden bir yemek sandalyesi olarak öne çıkıyor. Bu tasarım, klasik konsol sandalyeden ilham alıyor. Çarpılma olmayan alüminyum ayak tabanı, düşük ağırlık merkezi, geniş destek yüzeyi ve mükemmel stabilite özellikleri ile sağlam bir yapıya sahip. Bu sayede çocukları destekleyebilir ve konfor sağlar. Çift katmanlı tepsi tasarımı, yemek ve eğlence alanlarını ayırarak yemek saatlerinde hijyenin sağlanmasına yardımcı olur ve çocukların yemek ve eğlence alanlarının farkındalığını geliştirir.

Magic Büyüme Sandalyesi'nin benzersiz özellikleri arasında, doğumdan itibaren, çocukluk dönemi ve yetişkinliğe kadar kullanılabilmesi yer alıyor. NanoFix kullanılan emiş alanı, tabak ve kaselerin yerinde kalmasını sağlayarak çocukların hareketli davranışları sonucu oluşabilecek dağınıklıkları önlemekte. Tek elle çıkarılabilen manyetik tepsisi, çocukların güvenli ve rahat olmasını sağlarken ebeveynlerin hayatını da kolaylaştırıyor.

Çift katmanlı tepsi, yüksek kaliteli PP malzemeden yapılmış olup, BPA, PVC ve DEHP içermez. Antibakteriyel özelliklere sahip olan bu tepsi, hızlı dökülmeler için kolay temizlenebilir. Emiş alanı, NanoFix kullanılarak üretilmiştir ve bu benzersiz özellik, tabak ve kaselerin yerinde kalmasını sağlayarak çocukların hareketli davranışları sonucu oluşabilecek dağınıklıkları önler. Bu özellik, 10.000'den fazla kez kullanıldığında bile hala yüksek işlevsellik gösterir.

Magic Büyüme Sandalyesi, tek elle bağlanabilen manyetik tepsi sayesinde bir saniye içinde kolay ve hassas bir şekilde bağlanabilir. Tepsi ve ayak plakaları hem derinlik hem de yükseklik açısından ayarlanabilir, böylece doğumdan itibaren, çocukluk dönemi ve yetişkinliğe kadar kullanılabilir. Dört seviyeli esnek ayarlama özelliği sayesinde, Magic Büyüme Sandalyesi, farklı boylardaki çocukların aile üyeleriyle birlikte yemek yemelerini sağlar, böylece aile birlikteliği zamanı onlar için değerli bir anı haline gelir.

Magic Büyüme Sandalyesi'nin araştırma ve geliştirme süreci, 2021 yılının Ocak ayında Çin'in Hangzhou kentinde başladı ve ürün 2022 yılının Haziran ayında piyasaya sürüldü. Bu tasarım, 2023 yılında A' Baby, Kids and Children's Products Design Award'da Gümüş ödül kazandı. Gümüş A' Design Award, üstün teknik özelliklere ve muhteşem sanatsal beceriye sahip olan, mükemmel bir seviye gösteren ve olumlu duygular, hayranlık ve merak uyandıran tasarımlara verilir.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Hangzhou Buddy Buzzy Co., Ltd.
Görsel Kredileri: Hangzhou Buddy Buzzy Co., Ltd.
Proje Ekibi Üyeleri: Lei Yang Yanan Zhou Qian Xu
Proje Adı: Magic
Proje Müşterisi: Hangzhou Buddy Buzzy Co., Ltd.


Magic IMG #2
Magic IMG #3
Magic IMG #4
Magic IMG #5
Magic IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun